njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. sep. 2022

Nakon što je video cene stanova u Beogradu Rus razmišlja da ipak ode u rat

BEOGRAD, 27. septembar 2022, (Njuz) – Ruski državljanin Juri Petrov, koji je bežeći od mobilizacije pre dva dana stigao u Beograd, ozbiljno razmatra da se vrati u Rusiju i odazove na poziv.

Ruski državljanin u izjavi za Njuz tvrdi da je bio prestravljen pozivom za mobilizaciju, ali da su ga cene stanova u Beogradu daleko više uplašile.

– Kada sam odlučio da emigriram iz Moskve i dođem u Beograd nadao sam se da ću ovde naći neki bolji i mirniji život. Međutim, već nakon pola sata gledanja stanova u oglasima shvatio sam da mobilizacija možda i nije najgora stvar koja može da mi se desi – Izjavio je ovaj ruski državljanin.

– Pronašao sam samo jedan stan koji bih mogao da priuštim, ali u pitanju je garsonjera od 14 kvadrata koja se nalazi u suterenu. Cena je 800 evra plus režija, ali sam morao da odustanem jer mi je rečeno da bi u stanu morale da ostanu gazdaričine tri mačke – rekao je vidno uzrujani Rus.

Iz agencije za nekretnine “Dobri domaćin” kažu da cene stanova rastu iz sata u sat i da jedino što bi taj trend moglo da zaustavi je kraj rata u Ukrajini.

– Potražnja za stanovima je toliko skočila da se vlasnici nekretnina u Beogradu masovno sele u svoje vikendice a neki se vraćaju i kod svojih roditelja. Čak i ja trenutno radim od kuće jer smo naše kancelarije izdali jednoj ruskoj firmi- izjavila za redakciju Njuza agentkinja za nekretnine Mirjana Bulić.

Vladimir Vuković

 1. voya montoya kaže:

  A bogme i banke ce poceti dodeljivati specijalne kredite …Tako da bih braci Rusima, porucio…ostajte ovde…dok Vas ne opeljesimo…

  1. Lea kaže:

   Slatko sam se nasmejala, a jesmo realno gadan narod i bogatimo se na nesreci

   1. Nemanja kaže:

    Ponuda i potražnja.

  2. Hope kaže:

   Kad smo kod naslova, neka potrazi stan u Pristini.🤐

 2. Hope kaže:

  Kad smo kod naslova, neka potrazi stan u Pristini.

  1. Hope kaže:

   Kad smo kod naslova, neka potrazi stan u Pristini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *