njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

23. jun. 2014

Naoružani građani sa problemima formirali red ispred sedišta SNS

...

BEOGRAD, 23. jun 2014, (Njuz) – Kolona naoružanih građana koji žele da im visoki funkcioneri Srpske napredne stranke reše probleme formirana je rano jutros u ulici Palmira Toljatija ispred sedišta te stranke.

Okupljeni građani, koje velikom većinom čine članovi i glasači SNS, odlučili su se na ovaj potez nakon što su videli kojom brzinom je visoki funkcioner SNS dr Nebojša Stefanović uspeo da reši problem čoveku koji je upao u sedište stranke naoružan.

– Komšija i ja se prepiremo oko međe, žalio sam se svim institucijama, a sud ne donosi nikakvu odluku već evo sedam godina, tako da sam poneo pušku i nadam se da će mi SNS pomoći da ovaj slučaj rešim u svoju korist – kaže jedan od građana u redu koji se proteže nekoliko stotina metara ispred sedišta SNS – Voleo bih da mi pomogne dr Nebojša Stefanović, ali kod njega je nemoguće zakazati sada – dodaje on.

Kako saznaje Njuz, problemi sa kojima se građani suočavaju idu od svakodnevnih, poput skupih cigareta, pa do onih životnih, poput nezaposlenosti i nemaštine. Stručnjaci se ipak slažu da su funkcioneri SNS jedini koji mogu da reše probleme koje je ostavila prethodna vlast.

– Najbitnije je da građani uvere SNS da će učiniti nešto nepredvidljivo ukoliko im problem ne bude rešen. Zbog toga je dobro što su svi naoružani, jer tako povećavate mogućnost da ćete biti ozbiljno shvaćeni – kaže za Njuz Gorčin Stojanović, poznati reditelj i ekspert za probleme stanovništva – Ovo je čak i efektniji način od tradicionalnog rituala prinošenja žrtve u vidu kafe, viskija, čokolade ili sto evra – dodaje on.

Do izjave funkcionera SNS nismo uspeli da dođemo jer je red bio predugačak, a niko nije hteo da nas pusti “samo nešto da pitamo”.

Viktor Marković

 1. aleksandar kaže:

  Interesantnije ce biti kad se skupe naoruzane grupe sto nisu glasale za naprdnjake.

 2. Nesa kaže:

  Doktora Stefanovica treba brendirati i staviti ga kao jednu od turistickih atrakcija u Srbiji.Cak je i jedna baba unuka ozenila zahvaljujuci Stefanovicu.

  1. xy kaže:

   A i moj muž više ne hrče zahvaljujući Stefanoviću

 3. drLaki kaže:

  Mogu da zamislim dr Stefa kako stoji kao statua pravde. Povez preko ociju ali sa rupicama (da vidi darove), u jednoj ruci diploma, u drugoj bench tegovi.

  1. iva kaže:

   A tek doktor Mića – povez preko očiju, jabuka u ustima SM fazon, u jednoj ruci ponos a u drugoj mala udbaška knjižica sa telefonima tatinih prijatelja.

 4. Simeon kaže:

  “…a niko nije hteo da nas pusti „samo nešto da pitamo.” Nije trebalo da idete bez oruzja.

 5. Staka Zulu kaže:

  Prodajem mesto u redu. Treći od vrata. 10 evra. Zajedno sa pištoljem – 200 evra!

  1. vita-brevis kaže:

   Šta “prodajem”? Častim, čoveče!!! Samo dodjite!

 6. Polovni Buntovnik kaže:

  Moj komšija, deda Miloje, mnogo voli Vučića i glasao je za njega iako su mu dve babe iz podmlatka PUPS-a rekle da mora da glasa za PUPS da bi i dalje primao penziju. E pa sad ima problem sa šuljevima i hoće da to pogleda dr Stefanivić. Koji kalibar treba da ponese da bi ga primili preko reda?

 7. nadžak efendija kaže:

  Na Banjici okaćili oglas ‘Rasprodaja tableta’. Prilaze ljudi i komentarišu – E, j'b'ga nije apoteka.

 8. vita-brevis kaže:

  Oca vam je..m mangupskog! Ovo nema smisla! Stao sam u red (kratež: ruska bokerica), kad’, ubaci se Član sa “zoljom”… Oćutim… Ali, eto ti Odbornika sa “kragujevkom”, bez osigurača, kaže njemu je hitno… Priča se: dolazi Šešelj, hoće da razduži nešto teškog naoružanja, pa bi da ga preda lično, nekom od šefova…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *