nazad na vrh

Napravljen keks po čuvenom hitu “Noblice, Noblice”

Ljudi kažu da su upravo ovako zamišljali keks - potpuno su oble kao oblice

BEOGRAD, 19. mart 2019, (Njuz)  – Nedavno se na tržištu pojavio keks, koji je nastao po velikom hitu koji je obeležio 2006. godinu “Noblice, Noblice”, saznaje Njuz.

Prema prvim informacijama, keks je kružnog oblika i njegovi tvorci su probali da što verodostojnije oponašaju keks koji se pojavljuje u spotu za ovu čuvenu pesmu.

– Oduševljena sam da konačno mogu da jedem keks o kom sam toliko često pevala. Čim sam ga kupila, pomislila sam da bismo mogli da odemo domu momu da delimo tu aromu, jer apsolutno super je – izjavila je tridesetdvododišnja Marija iz Beograda.

Njen sugrađanin Žarko kaže da je mislio da je u pitanju neka šala ili skrivena kamera, kada je video keks nastao po pop hitu.

– Nisam mogao da verujem, ta pesma mi je obeležila ranu mladost. Kad se samo setim, u koji god klub ili kafić da izađeš, u koju god prodavnicu da uđeš, svugde bi odzvanjalo “Noblice, Noblice, siđite sa police”. Iskren da budem, ta pesma i spot su me inspirisali da prvi put krenem u teretanu, ali su me odande izbacili posle dva treninga, jer sam sve vreme samo pevao tu pesmu – otkriva naš sagovornik i kaže da se nije razočarao i da je preko deset godina baš ovako zamišljao ovaj keks – Potpuno su oble kao oblice – dodaje naš sagovornik.

Radnici u trgovinskim lancima širom zemlje kažu da je potražnja velika, jer mnogi žele da probaju ovaj novi keks, samo da apeluju na ljude da, prilikom naručivanja ne moraju da pevaju tu pesmu. Kako nezvanično saznajemo, novim slatkišima na tržištu ovde neće biti kraj i uskoro možemo da očekujemo kolačiće nastale po čuvenom hitu Marine Perazić.

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , , ,
  1. Napokon kontramere, privrede Srbije…mada sam ocekivao Noblice sa kajmakom,kao novim nacionalnim projektom…

  2. 2003 godina 😊, a ne 2006.
    Još malo pa 16 godina od prvog emitovanja.

  3. Reklama je nastala 2003. godine, a ne 2006.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix