Ljudi kažu da su upravo ovako zamišljali keks - potpuno su oble kao oblice
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

19. mar. 2019

Napravljen keks po čuvenom hitu “Noblice, Noblice”

BEOGRAD, 19. mart 2019, (Njuz)  – Nedavno se na tržištu pojavio keks, koji je nastao po velikom hitu koji je obeležio 2006. godinu “Noblice, Noblice”, saznaje Njuz.

Prema prvim informacijama, keks je kružnog oblika i njegovi tvorci su probali da što verodostojnije oponašaju keks koji se pojavljuje u spotu za ovu čuvenu pesmu.

– Oduševljena sam da konačno mogu da jedem keks o kom sam toliko često pevala. Čim sam ga kupila, pomislila sam da bismo mogli da odemo domu momu da delimo tu aromu, jer apsolutno super je – izjavila je tridesetdvododišnja Marija iz Beograda.

Njen sugrađanin Žarko kaže da je mislio da je u pitanju neka šala ili skrivena kamera, kada je video keks nastao po pop hitu.

– Nisam mogao da verujem, ta pesma mi je obeležila ranu mladost. Kad se samo setim, u koji god klub ili kafić da izađeš, u koju god prodavnicu da uđeš, svugde bi odzvanjalo “Noblice, Noblice, siđite sa police”. Iskren da budem, ta pesma i spot su me inspirisali da prvi put krenem u teretanu, ali su me odande izbacili posle dva treninga, jer sam sve vreme samo pevao tu pesmu – otkriva naš sagovornik i kaže da se nije razočarao i da je preko deset godina baš ovako zamišljao ovaj keks – Potpuno su oble kao oblice – dodaje naš sagovornik.

Radnici u trgovinskim lancima širom zemlje kažu da je potražnja velika, jer mnogi žele da probaju ovaj novi keks, samo da apeluju na ljude da, prilikom naručivanja ne moraju da pevaju tu pesmu. Kako nezvanično saznajemo, novim slatkišima na tržištu ovde neće biti kraj i uskoro možemo da očekujemo kolačiće nastale po čuvenom hitu Marine Perazić.

 1. voya montoya kaže:

  Napokon kontramere, privrede Srbije…mada sam ocekivao Noblice sa kajmakom,kao novim nacionalnim projektom…

 2. maja m marinkovic kaže:

  2003 godina 😊, a ne 2006.
  Još malo pa 16 godina od prvog emitovanja.

  1. Dovla kaže:

   Svaka vi čas’ ❤️

 3. NSAŠ kaže:

  Reklama je nastala 2003. godine, a ne 2006.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *