njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jul. 2019

Naprednjaci zezaju kolegu sa pravom diplomom

BEOGRAD, 23. jul 2019, (Njuz) – Član Srpske napredne stranke Petar Bogović kaže da poslednjih nedelja doživljava pravu torturu od svojih stranačkih kolega, koje su otkrile da on ima pravu diplomu Saobraćajnog fakulteta, saznaje Njuz.

Ovaj naprednjak kaže da je član stranke više od dve godine i da nije imao nikakvih problema, sve do pre nekoliko nedelja kada je sasvim slučajno otrkio svoju tajnu.

– Bilo smo na nekom stranačkom skupu i povela se priča o lažnim diplomama Siniše Malog i Nebojše Stefanovića, kada je nekoliko mojih kolega počelo da priča gde su i za koliko para oni kupili diplome – počinje svoju ispovest gospodin Bogović i kaže da su i njega pitali koliko ga je izašla diploma i da li je morao sve da plati odjednom.

– Rekao sam da sam diplomirao na Saobraćajnom fakultetu i tada je nastao tajac. Nakon nekoliko sekundi me je jedan kolega pitao koliko sam morao da dam profesoru da me pusti i kada sam rekao da ništa nisam plaćao, prvo su ponovo bili u šoku, a onda su krenuli da vrište od smeha – kaže Bogović i napominje da od tada kreće njegova agonija.

– Kad god me vide oslovljavaju me sa “štreberu”. Pitaju me da li volim da učim, da li sam možda podvlačio rečenice u knjizi. Pre sastanka me pitaju da li sam se spremio, posle sastanka da li sam možda hvatao beleške – kaže ovaj napradnjak i dodaje da poslednjih dana ozbiljno razmišlja da poništi svoju diplomu i kupi prvu na koju naleti na nekom privatnom fakultetu.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Ako želi ministar postati, bolje da svoje ozbiljno razmišljanje pretoči u delo!

  2. […] iz biznisa. Kreativna razrada cinične primedbe mogla bi da bude dobra inspiracija za neki Njuz tekst. Činjenice ostaju neupitne. Veze Megatrenda i srpske policije prevazilaze spornu diplomu i […]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *