Novica je ovakve prizore do sada moga da gleda samo na internetu
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. jul. 2016

Naprednjak prešao u DS da bi mogao da ode na odmor

BEOGRAD, 12. jul 2016, (Njuz) – Član Srpske napredne stranke Novica Petrović odlučio je da napusti Aleksandra Vučića i pristupi demokratama.

Na hitnoj konferenciji za medije ovaj naprednjak je rekao da je odlučio da mora da napusti Srpsku naprednu stranku jer ne može više da odlaže odmor.

– Već nekoliko meseci slušam kako će nova vlada biti formirana i dva puta sam odložio odlazak na more. To više ne mogu da trpim, kao ni ove vrućine. Nisam imao izbora, moram da pređem u Demokratsku stranku. Svaki dan čitam kako su na odmoru na nekim egzotičnim mestima. I ne mogu da dozvolim sebi i porodici da letovanje propadne. Pričao sam sa ženom i doneli smo konačnu odluku, naveo je ovaj naprednjak.

On je u nastavku konferencije rekao da je otišao razočaran stanjem u stranci i posebno ponašanjem njenih najviših funkcionera koji ne dozvoljavaju da se njeni članovi ljudski odmore, nakon svih velikih reformi koje su sproveli i nakon svih onih koje tek treba da sprovedu

– Demokrate imaju razumevanje za moje potrebe, to je presudilo da odem iz SNS-a, zaključio je političar.

Vlastimir Držić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Očito je neki kome je vodja rekao da nema nikakve šanse da bude ministar, pa otišo u stranku u kojoj je na istom!

  2. Ja sam kaže:

    Moze da ga spoji i sa zimskim raspustom.

  3. Gradjanin kaže:

    Mi, obični građani takođe sanjarimo o tome da odemo na odmor na more, ali su nam i naprednjaci i demokrate toliko iscedili džepove da možemo letovati jedino “u lavoru”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *