njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. apr. 2012

Narko diler jedva čeka da prođe predizborna kampanja

Crni svestan da će narednih dana morati da se malo primiri

BEOGRAD, 20. april 2012, (Njuz) – Narko diler sa Dorćola B.D. Crni smatra da su političari preozbiljno shvatili ovu predizbornu kampanju, zbog čega jedva čeka da se izbori završe i život konačno ponovo vrati u normalu.

Crni je rekao da je policija toliko pojačala dejstva poslednjih dana, da je čak počeo i da se brine za svoju bezbednost.

– Otkako je počela akcija „Mreža“ sve ređe zalazim u školska dvorišta. Situacija je postala do te mere ozbiljna da čak nisam imao nikakvu dojavu da se sprema neka velika policijska akcija. Čuo sam se sa nekoliko kolega i svi su me posavetovali da se malo primirim dok traje predizborna kampanja – kaže Crni i napominje da je srećom naporno radio proteklih meseci, tako da će moći da priušti sebi narednih dana poslovanje sa manjim prihodima.

Sindikat policije: Tražićemo kolektivni odmor 7. maja

Nezavisni sindikat policije najavio je danas da će zatražiti kolektivni godišnji odmor dan nakon izbora 7 maja. U saopštenju se navodi da su spremni da sačekaju do kraja drugog kruga predsedničkih izbora, ali da je 21. maj poslednji rok za odlazak na odmor.

– Imamo razumevanje za ponašanje političara tokom predizborne kampanje, zbog čega smo i pristali da radimo svoj posao. Nadamo da će za uzvrat i država umeti da nas nagradi kolektivnim odmorom za naš doprinos tokom predizborne kampanje – navodi se u saopštenju.

Policijski sindikat navodi da će, ukoliko država ne bude pristala na kolektivni godišnji odmor, ponuditi da iz njega budu izuzeti pripadnici saobraćajne policije, koji „inače poslednjih dana ništa ne rade“.

Marko Dražić

 1. srdjan kaže:

  ha ha buahaha. E primetih da saobracajci ne harache.
  Izbori su majka.

 2. e... kaže:

  sad kriza vise nije samo ekonomska.

  1. celtic kaže:

   Već 1000 godina kriza nam je i moralna, higijenska, mentalna….

 3. Milos kaže:

  Nije lako izdrzati nama običnim ljudima, kao li je tek kriminalcima i policajcima?

 4. ja kaže:

  Treba ovi momci da smisle hit “dileri i žace”. :)))

  http://www.youtube.com/watch?v=ny4st8wvzgA

 5. Jelena kaže:

  Policijski sindikat navodi da će, ukoliko država ne bude pristala na kolektivni godišnji odmor, ponuditi da iz njega budu izuzeti pripadnici saobraćajne policije, koji „inače poslednjih dana ništa ne rade“.

  OBOZAVAM NJUZ :))))
  Ulepsavate mi ovu stvarnost u Srbiji…U stvari cinite da se lepse osecam jer se slatko ismejem :)))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *