Mladi naučnici su već najavili i novi eksperiment
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

16. feb. 2016

Naučnici pronašli posao u Srbiji

BEOGRAD, 16. februar 2016, (Njuz) – Istraživanje tokom kojeg je tim naučnika pokušavao da pronađe posao u Srbiji, trajalo je nepunih šest godina, a juče je definitivno krunisano uspehom, saznaje Njuz.

Ovo je jedno od najvažnijih otkrića u modernoj srpskoj nauci i može predstavljati temelj na čijim osnovama će se vršiti nova istraživanja.

– Odmah po završetku postdiplomskih studija odlučio sam da se posvetim naučnom radu. Mentori su mi ponudili da se bavim potragom za poslom što je, po mnogima, najveći izazov koji jedan srpski naučnik može imati pred sobom, priča Milan Zarić koji je prvi počeo rad na ovom eksperimentu

On se, kako kaže, posvetio izučavanju teorije i sva stečena znanja pokušavao je da primeni u praksi.

– Usput sam upoznao još nekoliko kolega koji su, iako stručnjaci u drugim oblastima, imali isti cilj. Udružili smo snage, svoje znanje i trud smo usmerili ka cilju i na kraju uspeli da pronađemo posao. U ime celog tima želeo bih da zahvalim svima koji su nas podržavali tokom rada na ovom istraživanju, a naročito našim porodicama koje su sve vreme verovale u nas. Namirnice i osnovne životne potrepštine kojima su nas snadbevali tokom rada su bile faktor bez koga ovo otkriće ne bi bilo moguće – naglasio je on i dodao da su posao pronašli u jednoj kladionici i da će se svi članovi tima smenjivati na njemu dok im ne istekne šestomesečni ugovor.

Mladi naučnici se ne zadržavaju na ovom otkriću, pa su već najavili novi eksperiment. Oni će pokušati da otkriju da li je u Srbiji moguće živeti od svog rada, a njihovi roditelji su, kako saznajemo, u svojim bankama već aplicirali za kredit kojim će finansirali ovo istraživanje.

Bojan Savić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Toliki mladi talenat i naucni napor, uzalud. Trebali su jednostavno otici u ovlasceni Vucicev zavod za zaposljavanje i tamo dobiti, sve ,,naucno” obradjene, podatke o nezaposlenosti u Srbiji i broju radnih mesta koja su nepopunjena!

 2. Ja sam kaže:

  Jedina prazna i sigurna mesta u Srbiji su ona na grobljima – u rakama.
  Za njih vam ne treba ni protekcija, ni clanstvo, niti se iko grabi da udje preko reda.

  1. Mima kaže:

   Jedina zackoljica je sto se i to placa….

 3. pametnica kaže:

  Da nije tuzno bilo bi smesno!

 4. Sini kaže:

  Cudo da nisu pronasli kako je Mekkejn obisao grob male Milice. Ili Nis gde su bacene kasetne bombe.
  I za to bi trebao mikroskop. A i za sajt koji je slobodan. Ali stvarno.

 5. Vuk kaže:

  Ako su ga pronasli u obliku Comunale-Policiusa treba ga zatr'ti jer je vec mnogo namnozen a moze da dovede do malignih poremecaja.
  Bez ikakve najave (pa cak i sama pomisao na isti) dovodi do eksplozivne dijareje, a ako je posebno agresivan i do spontanog preloma kostiju.
  Ovo je prost organizam i njegova otpornost je posledica upravo te prostote. Organi koji su zaduzeni za odbranu tela od ove nadasve opasne napasti su nemocni jer se Comunale_Policius vesto predstavlja kao da pripada na mestu na kome se nalazi i razmnozava.
  Vazi za jedino bice bez ikakvih tragova bilo koje od sledecih osobina: Empatije, morala, doslednosti, konzistetnosti i casti.
  Ostavlja veoma gorak ukus u ustima i sluzav osecaj pri kontaktu – drugim recima SLINA.

  Ako je u formi Esenes-Botus – treba ga hirurski odstraniti. Benigan je ali moze da izazove odredjene tegobe. Ovo ukljucuje i izrazito iritiranje mozdanog tkiva. Zbog prirodnog deficita gorepomenutog tkiva parazitski trazi suplement u domacinu. Upravo zbog ove osobine najvece tegobe izaziva kod osoba sa znacima intelekta.Duga izlozenost Esenes-Botusu moze dovesti do poremecaja licnosti i intelekta.

 6. voya montoya kaže:

  I Turci su zapravo,ovde istraživali čak pet stotina godina…Onda je došao Bogoljub…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *