njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. mar. 2020

Naučnici se nadaju da će građani Srbije stvoriti kolektivni imunitet na Nebojšu Krstića

SREMSKA KAMENICA, 17. mart 2020, (Njuz) –  Građani Srbije blizu su stvaranja kolektivnog imuniteta na marketinškog stručnjaka Nebojšu Krstića, saopštio je danas Institut za imunologiju i turizam iz Sremske kamenice.

Kako navodi dr Marin Jović, koji je predvodio ovo istraživanje, građani Srbije su blizu brojke od 50 odsto onih na koje su u prošlosti negativno uticale pojedine izjave, kolumne ili tvitovi ovog marketinškog stručnjaka, što će reći da bi uskoro i čitava nacija mogla da strvori kolektivni imunitet na bivšeg člana grupe Idoli.

– Već godinama slušamo pitanja da li su naučnici blizu pronalaska vakcine protiv Krstićevih lupetanja, ali ona još nije na vidiku. Pre nekoliko meseci smo tražili nekoliko dobrovoljaca koji bi pristali da im se ubrizga vakcina na kojoj radimo, ali su odustali kada su saznali da će, ne bismo li utvrdili njeno dejstvno, narednih šest nedelja po ceo dan morati da slušaju Krstićeve izjave – navodi ovaj naučnik.

On napominje da u naučnim krugovima već godinama kruže glasine da bi i bez vakcine građani Srbije mogli da budu zaštićeni od Nebojše Krstića.

– Krstićeve izjave u prvom talasu uglavnom pogađaju naše starije građane. Već smo više puta apelovali na mlade da pred bakama i dekama ne puštaju Krleta. Mnogi mladi su imuni na njegove izjave, ali ono što ti mladi ljudi ne znaju jeste da, ukoliko bilo šta što je on rekao ili napisao, spomenu pred svojim bakama i dekama, po njih to može imati mnogo opasnije posledice – kaže dr Jović i napominje da je ovo borba za naše najstarije sunarodnike.

– Ipak, kako je poslednjih godina prisustvo Krstića u medijima više nego često, možemo očekivati da će u narednim nedeljama oko 50 odsto našeg stanovništva stvoriti kolektivni imunitet na ovog stručnjaka, čime će zaštititi i one najstarije – uverava ovaj naučnik.

Marko Dražić

Viktor Marković

  1. Gebo kaže:

    Odavno je ovo nakazno stvorenje Idol Kreten.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *