njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. sep. 2013

Navijač koji je čuo za tri srpska košarkaša ubeđen da je sve osim zlata debakl

Navijač već smislio pogrdne komentare na sportskim sajtovima ako ne osvojimo zlato

KRUŠEVAC, 4. septembar 2013, (Njuz) – Student iz Kruševca Uroš Gordanović, koji je u srpskoj košarkaškoj reprezentaciji čuo za trojicu igrača, smatra da je sve osim osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji čist debakl.

On kaže da jedna reprezentacija koja u svojim redovima ima Nenada Krstića, Nemanju Bjelicu i Miloša Teodosića mora da na takmičenje ide sa jasnim ciljem da osvoji zlatnu medalju i da u slučaju da se taj cilj ne ostvari, neko mora da snosi posledice.

– Nenad Krstić je jedan od najboljih centara u Evropi, Bjelica je strašno napredovao, a Teodosić ima dodavanja kao svojevremeno Medžik Džonson – kaže ovaj navijač, koji otrkiva da već ima ideju šta će da napiše u komentarima na sportskim sajtovima u slučaju da osvojimo srebro ili “ne daj Bože bronzu”.

– Dužnost svih nas navijača je da stavimo do znanja Kristiću, Bjelici, Teodosiću i ostalim igračima da moraju da pobede i da ćemo biti jako nesrećni i razočarani ako ne ostvare naš cilj – rekao je Uroš i dodao da jedva čeka da počne prvenstvo da zapamti ime makar još dvojice naših košarkaša.

Na našu konstataciju da Miloš Teodosić neće igrati na Evropskom prvenstvu zbog povrede, Uroš se malo zbunio, da bi zatim rekao da to ne sme da umanji našu ambiciju za zlatom, jer je načuo da “imamo nekog lika na poziciji pleja koji je sad otišao u NBA”.

Marko Dražić

  1. hhh kaže:

    Ja necu ni da gledam utakmice. Nek mi neko javi samo kad bude proslava.

  2. edukovani menadzer kaže:

    Slazem se da ce sve osim prvog mesta biti katastrofa. Ovaj decko ocigledno nije upucen u kosarku posto zna samo tri imena ali kada se njima pridodaju jos savanovic, lucic, keselj, tomasevic, obradovic i milenko topic, jasno je da ce sve osim zlata biti gubitak za nasu kosarku.
    Videlo se i sinoc kako smo isprasili sabonisa, jasekicevisijusa i ekupu.

    SRBIJA oleoleole SRBIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *