njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

04. mar. 2015

Navijači Intera ne mogu da se dogovore da li su im dresovi plavo-crni ili belo-zlatni

Tradicionalni belo-zlatni Interov dres

Tradicionalni belo-zlatni Interov dres

MILANO, 4. mart 2015, (Njuz) – Navijači fudbalskog kluba Inter iz Milana podelili su se u dve frakcije nakon što nisu mogli da se slože koje su boje dresovi tima za koji navijaju, javljaju svetski mediji.

Jedna grupa je decidno tvrdila da su dresovi belo-zlatni, dok je druga ostala pri stavu da su plavo-crni.

– Navijač sam već dvadeset godina, ali me je uvek čudilo kada navijamo “Napred plavo-crni, oooo!” jer je evidentno da su nam dresovi belo-zlatni. Prećutkivao sam to dugo da se ne bih sukobio sa prijateljima, ali nakon što se pre neki dan svetom pronela vest da je ona haljina ipak belo-zlatna, a ne plavo-crna, rešio sam da izađem iz navijačke grupe. Ispostavilo se da nisam usamljen i da nas ima još mnogo koji ne misle da je Inter plavo-crn – rekao je Đuzepe, vatreni navijač Intera koji je sa još nekoliko hiljada navijača osnovao grupu “Belo-zlatni, plavog mlatni” – Mi smo jedini pravi predstavnici kluba – dodao je on.

S druge strane, u frakciji “Plavo-crni, zlatnog smrvi” tvrde da su boje klupskih dresova plavo-crne.

– Boje su plavo-crne, tako je oduvek bilo i uvek će biti. Zamislite da vam neko kaže da pivo nije plavo, kao i da penal nije crn. E to bi bilo isto – kaže Klaudio i dodaje da manje mrzi čak i Milanove navijače od ovih „belo-zlatnih otpadnika“.

Uprava kluba nije se izjašnjavala povodom podele među navijačima, ali je odlučila da za sada ne menja tradicionalnu belo-zlatnu boju dresova, iako je jedan deo uprave insistirao da se ne menja plavo-crna boja dresova.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Navijam za Partizan, zato što ima crveno-bele dresove.

 2. Monika kaže:

  Zamislite da vam neko kaže da Maja nije nevina!? I, da su joj gaće pre seksa bele a posle crvene!

 3. Teoretičar zavere kaže:

  Baš su ovi navijači neka čudna sorta! Sada su se dohvatili oko boje dresa! Ko da je to bitno. Zamislite da se svađaju oko natpisa na dresu – da jedni tvrde da na njemu piše Pirelli a drugi da tu piše Tigar Pirot! Kakva bi to rasprava bila. A fudbaleri? Njih savršeno boli k…c za boju. Oni dobro poznaju ove kombinacije boja: Ljubičasto bela (500), žuto bela (200) i zeleno bela (100).

  1. sve vas mrzim kaže:

   dodaj jos 4-5 nula i to je to

 4. zoran kaže:

  Нема разлога за свађу и деобе, дресови су и данас и одувек, црвено – црни,илити росо – нери, а Дејо је и даље, легенда Интера…Форза Милан…

  1. Ivan kaže:

   Колико је само Савићевић дао голова за Интер… Сећам га се у златно-белом дресу и данас…

  2. A kaže:

   Tako je majstore!

 5. Živadinka kaže:

  Djuzepe treba da dodje u Srbiju pa ce da vidi sta je crno, da crnje ne moze biti. Ne bi mu vise pala na pamet bela boja, a o zlatnoj i da ne pricamo.

 6. Pavle kaže:

  Boje kao na zastavi Estonije :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *