njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. nov. 2022

Navijači Srbije masovno uzimaju privatne časove matematike

SRBIJA, 30. novembar 2022, (Njuz) – Navijači reprezentacije Srbije masovno se prijavljuju za privatne časove matematike kako bi izračunali da li srpska ekipa i pod kojim okolnostima prolazi u osminu finala Svetskog prvenstva.

Nakon što je reprezentacija remizirala u meču sa Kamerunom, stvari su se zakomplikovale, pa je sve teže izračunati da li prolazimo grupnu fazu takmičenja. Stoga je dosta navijača odlučilo da obnovi stara ili stekne nova znanja.

– Jeste, moramo da pobedimo Švajcarce, ali ne zavisimo samo od toga već i od rezultata utakmice Kamerun-Brazil, pa možda i od gol razlike. Sve mi je teže da se snađem i sada proklinjem sebe zato što sam svojevremeno bežao sa časova matematike – priča za Njuz strastveni navijač reprezentacije koji je insistirao na anonimnosti.

Prema njegovim rečima, već je dosta para potrošio na pripreme za svetsko prvenstvo, na stvari kao što su novi televizor i zalihe piva i grickalica, pa su časovi matematike neplanirani trošak, ali kako kaže, nijedan trošak nije prevelik kad je reprezentacija u pitanju. Takođe, na časove će ići između utakmica kako ne bi propustio nijedan meč.

– Trenutno čekam 16 različitih tiketa, tako da je dovoljno da jedan ‘uleti’ i ja sam dobar, pokriću troškove za matiš. A i znate kako, ulaganje u znanje nikad nije uzaludno – ocenio je naš sagovornik.

Na naše pitanje da li to znači da će novostečena znanja iskoristiti da pomogne svojoj deci oko domaćih zadataka iz matematike kad bude trebalo, kratko je rekao:
– Ne, pre sam mislio na to da za četiri godine stiže novo prvenstvo, ali sad kad to kažete, mogu i deci da pomognem, što da ne – zaključio je ovaj strastveni navijač.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *