njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. jun. 2021

NBA skauti viđeni ispred pekara širom Srbije

CELA SRBIJA, 9. jun 2021, (Njuz) – Više stotina NBA skauta viđeno je danas ispred pekara širom Srbije, saznaje Njuz.

Oni od ranog jutra pokušavaju da pronađu nekog novog bucmastog klinca ko bi u narednim godinama mogao da bude naslednik Nikole Jokića u NBA ligi.

– Srbija je oduvek bila rasadnik košarkaških talenata i mi smo poslednjih godina često posmatrali talentovane mlade košarkaše. Jedini je problem što smo ih uvek gledali na treninzima i utakmicama, da bismo u poslednje vreme shvatili da je trebalo da ih tražimo na potpuno drugom mestu – ispred pekara – izjavio je skaut Čikago Bulsa Ivica Dukan.

Skaut Filadelfije Seventisiksersa Marin Sedlaček kaže da se mnogo može da se vidi po načinu na koji se mladi igrači ponašaju u pekari.

– Dosta zavisi od prvog koraka prilikom ulaza u pekare, koji može da otkrije koji igrač ima potrebnu eksplozivnost. Isto tako i način na koji otvaraju jogurt može da otkrije kakvu imaju kontrolu lopte. Ako je u pekari gužva, način na koji se laktaju i guraju da što pre dođu na red, može da pokaže kako će se sutra graditi u reketu – izjavio je Sedlaček i dodao da u Zrenjaninu već mesecima prati jednog klinca koji redovno ostvaruje tripl-dabl u broju pogačica, rol viršli i kiflica.

Marko Dražić

  1. voya montoya kaže:

    Ko u pekari, naruci gibanicu, bice naredni Predsednik…Svih Srba…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *