nazad na vrh

NBA skauti viđeni ispred pekara širom Srbije

CELA SRBIJA, 9. jun 2021, (Njuz) – Više stotina NBA skauta viđeno je danas ispred pekara širom Srbije, saznaje Njuz.

Oni od ranog jutra pokušavaju da pronađu nekog novog bucmastog klinca ko bi u narednim godinama mogao da bude naslednik Nikole Jokića u NBA ligi.

– Srbija je oduvek bila rasadnik košarkaških talenata i mi smo poslednjih godina često posmatrali talentovane mlade košarkaše. Jedini je problem što smo ih uvek gledali na treninzima i utakmicama, da bismo u poslednje vreme shvatili da je trebalo da ih tražimo na potpuno drugom mestu – ispred pekara – izjavio je skaut Čikago Bulsa Ivica Dukan.

Skaut Filadelfije Seventisiksersa Marin Sedlaček kaže da se mnogo može da se vidi po načinu na koji se mladi igrači ponašaju u pekari.

– Dosta zavisi od prvog koraka prilikom ulaza u pekare, koji može da otkrije koji igrač ima potrebnu eksplozivnost. Isto tako i način na koji otvaraju jogurt može da otkrije kakvu imaju kontrolu lopte. Ako je u pekari gužva, način na koji se laktaju i guraju da što pre dođu na red, može da pokaže kako će se sutra graditi u reketu – izjavio je Sedlaček i dodao da u Zrenjaninu već mesecima prati jednog klinca koji redovno ostvaruje tripl-dabl u broju pogačica, rol viršli i kiflica.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ko u pekari, naruci gibanicu, bice naredni Predsednik…Svih Srba…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix