Okupljanja će biti organizovana u mnogim gradovima Srbije
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. maj. 2021

Nebojša Stefanović glasao za svoju smenu da ga ne bi isključili iz stranke

BEOGRAD, 19. maj 2021, (Njuz) – Ministar odbrane i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Beogradu Nebojša Stefanović, glasao je danas za svoju smenu jer, kako je rekao za Njuz, ne želi da bude isključen iz stranke.

Stefanović je tom prilikom zatražio svoju hitnu smenu sa javnih funkcija i sa funkcije predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu.

-Meni nije problem da ne budem ministar, ali mi jeste problem isključenje iz stranke jer bez članstva u SNS-u verovatno neću imati novu šansu da dođem na neku funkciju. Konsultovao sam se sa predsednikom i u dogovoru sa njim jednoglasno sam doneo odluku da zatražim svoju smenu, kao i da javno iskažem podršku predsedniku Vučiću, kao i njegovoj porodici, posebno bratu Andreju, sinu Danilu i ocu Anđelku, jer su svi oni pod neprestanim udarom tajkunsko – mafijaških medija – istakao je Stefanović.

-Spreman sam da priznam šta god treba, da pričam o bilo kojoj aferi za koju se sumnjičim, samo da ostanem u stranci jer sam ja neko ko pre svega voli svoju stranku pošto mi je omogućila mnogo toga. Veoma mi je važno da ostanem njen deo i zbog toga želim još jednom da naglasim da apsolutno podržavam svoju smenu ako je ona uslov za moj ostanak u Srpskoj naprednoj stranci – rekao je ministar odbrane.

Stefanović je dodao i da će se lično založiti da se iz stranke isključe svi koji se protive njegovoj smeni jer ne želi da bilo ko ugrozi njegov opstanak u SNS-u.

Soko Sokolović

  1. Mićko kaže:

    Kako su vam glupe vesti, to nije normalno. Neduhovite, isprazne, a pritom kao i uvek nikad nijedna zaista satirična da napadne ovaj režim na pravi način. Sve kao smešni su, a ništa izdajnici koji rade na uništavanju Srbije.

    1. Ratatui kaže:

      Mićko, drži se pljiža ;)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *