Okupljanja će biti organizovana u mnogim gradovima Srbije
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. jan. 2016

Nebojša Stefanović pokreće protest ‪#‎PolicajciNePrisluškuju‬

BEOGRAD, 12. januar 2016, (Njuz) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavio je danas da zvanično pokreće akciju i niz protesta pod nazivom #PolicajciNePrisluškuju, a sve zbog, kako je naveo, učestalih navoda o prisluškivanju pojedinih novinara od strane policije.

Stefanović je rekao da će se zajedno sa kolegama iz ministarstva i policije okupiti ispred sedišta novinarskih udruženja i zahtevati da novinari koji su brutalno uvredili policiju podnesu ostavke.

– Tražimo ostavku pre svega Vukašina Obradovića, predsednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije, koji je uvredio našu koleginicu Dijanu Hrkalović, a time i sve žene policajce, ali i sve policajce koji nisu žene, počev od mene. Dobro, ja nisam baš policajac, ali jasno vam je šta želim da kažem – izjavio je Stefanović.

Prema ministrovim rečima, okupljanja će biti organizovana u svim većim gradovima Srbije, a među govornicima biće i Dragan J. Vučićević.

– Želimo da zaštitimo prava policajaca i slobodu da prisluškuju koga treba bez da ih neko osuđuje i anatemiše zbog toga – zaključio je Stefanović.

Kako nezvanično saznajemo, ispred novinarskih udruženja će danas protestovati više stotina policajaca, a spremni su i brojni transparenti poput “Že sui Stefanović”, “Poligraf4Ever” i “Prisluškivanje je osnovno ljudsko pravo!”

Nenad Milosavljević

 1. Рубљов kaže:

  Ту су и транспаренти – “Орао и Соко никада не клече!” “Сигурна кућа за балканског шпијуна” ” цецин концерт -да!, опера – никад!”…

 2. Sp kaže:

  Ministar Stefanović je iz revolta, da bi dokazao da policija nikoga ne prisluškuje, podneo zahtev za otvaranje Odeljenja za Telepatiju i Telekinezu, ali su mu zahtev odbili, uz obrazloženje da su kinezi žuti. Nemoćan da prihvati nerazumevanje društva za njegove super moći, odlučio je da zatraži da mu ugrade poligraf, umesto nekog manje važnog organa, kako bi trajno, sa sebe, uklonio svaku sumnju. Ovaj zahtev je takodje odbijen, jer, čak ni u Vučićevoj vladi, niko ne može da bude ministar posthumno.

 3. Ja sam kaže:

  Srbija je zemlja cudesa.
  Ubijes nivinara pa mu sina zaposlis kao policajca, i onda ti on postane glavni dousnik.
  Trebalo bi da svi policajci postanu novinari, a novinari policajci. Tada novinari ne bi bili prisluskivani, a to sto ne bi bilo novina, jer nema pismenih policajaca, i ne bi bila neka steta.

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Doktor Nesa je ovog puta u pravu – nisu prisluskivali! Da jesu ni on ni njegov Vodja ne bi bili u dilemi kome su zvizdali u areni!

 5. voya montoya kaže:

  prisluškuju i pišu,Belu knjigu MUPa,lektor Veljović,ide u pemziju…Grupu TNT označili kao terorističku…

 6. scoby kaže:

  Bojim se vise da hodam ulicom, stacu iz nehata na uvo DrSlini i njegovoj strucnoj ekipi.
  Sad ce u igru da se ukljuci i DrSmrt, objavljivanjem lekarskih kartona neposlusnih novinara koj nece da klece.

 7. Bojan I. kaže:

  Svako pored svog moze imati Americko drzavljanstvo, ali ako Amerikanac dobije tudje drzavljanstvo gubi Americko. Ne verujem da je Sigal lud da izgubi Americko zarad naseg. Verujem da je po povratku u Ameriku ostao Amerikanac

  1. Sp kaže:

   #islineimajudušu

 8. Ministar kaže:

  Držte se novinari, ministar Stefanović je svom slinom pardon silinom krenuo u borbu za prava policajaca…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *