njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

26. sep. 2014

Nebojša Stefanović: Prajd još nije zabranjen. Za sada. A ni sada. Ni sada. Ne, ni sada. Ni sada. Ni sada. Stvarno, ni sada. Ne, nije još. Ni sada…

nebojsa stefanovicOvih dana se mogu čuti razne priče o održavanju i otkazivanju Parade ponosa. Od svega toga, istina je samo jedno: ja mogu da zabranim Prajd kad god poželim, ako to hoću. Ali neću. Bar za sada.

Evo, skoro sam ubeđen da do kraja ove moje rečenice Parada neće biti zabranjena. Eto, završio sam rečenicu, a Prajd je još uvek aktuelan. Evo, ode još jedna rečenica i opet se ništa nije desilo.

Možda mislite da je ovo bio moj blef, da se opustite, a onda odjednom “Bam!”, zabranio Nebojša paradu. Možda mislite da će se to desiti do kraja ovog pasusa. Ili sledećeg, ko to zna? Ali ne. Vi i dalje čitate i nadate se da će se to desiti. Siguran sam da mislite da će kraj ove rečenice označiti i kraj svake šanse da se Parada ponosa održi.

Eto, vidite kako sam vas neprimetno uveo u naredni pasus, ništa niste ni primetili, a Parada je još tu. I nije mi uopšte jasno zašto želite da čujete kako zabranjujem Prajd? Kakvi ste to ljudi? Zar ne želite da svi u društvu budu ravnopravni i bezbedni?

Sad sam se zainatio. Prajd neće biti zabranjen. Bar za sada. A ni sada. Ni sada. Ne, ni sada. Ne mogu da verujem koliko ste uporni. Ne, ni sada nije zabranjen. Pobogu hoćete li odustati? Ni sada. Ni sada. Ne. Ne. Ne…ni sada nije zabranjen. Ne još. Ni sada, stvarno. Ni sada. Ni sada. Ni sada. Ne, ni sada. Nije problem, mogu ja ovako do sutra. I do nedelje, ako treba. Nije. Nije. Ni sada. Ni sada.

N.S.

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Oće kaki, neće kaki…

  1. xy kaže:

   Ma pustite Nešu folira, voli on parada samo mu nezgodno da prizna! Garant će se prerušiti (perika, šminka, minić i velike naočare za sunce u duginim bojama) i šetati tajno

 2. deda Dragan kaže:

  Ma će ga nagna “muka” : Pa ne biva i da stisne i da prdne, jok more !

 3. Žeks kaže:

  Evo krenuli po kućama da mole ljude da taj dan nigde ne izlaze. Ipak se nešto menja u zemlji Srbiji, do sada su nas zvali da izlazimo.

 4. Emi kaže:

  Znam da je ovo šaljivi sajt ali ako može jedno ozbiljno pitanje na ovu temu:”A sada?”

 5. Alek Picousti kaže:

  Slino slinava bices ti meni u prvim redovima!!!

  1. celtic kaže:

   Aleče, svaka vam čast, za samo par sekundi ste nanjušili ministra Stefanovića kako inkognito daje izjave Njuzu.

 6. caps lock kaže:

  Doktorski, alal vera.

  1. Ljiljana kaže:

   Samo jos da sazove konzilijum.Mozda mu Dr Djukic Dejanovic pomogne.

 7. Teoretičar zavere kaže:

  Ovih dana se mogu čuti razne priče o mom zdravstvenom stanju. Neki misle da imam kijavicu, neki kažu da sam dobio grip i tako dalje. A istina je samo jedno – nos mi curi iz jednostavnog razloga. Nisam stigao da obnovim svoju zalihu papirnatih maramica. Kakvi ste to ljudi? Zar i vama ne slini nos? Neću namerno da ga obrišem. Ne sada. A neću ni posle. Ni sada. A ni posle. Neću nikada. A naročito ne sada. I do nedelje ako treba.

 8. ehm kaže:

  A sada?

 9. Živadinka kaže:

  Prajd nije ali Utisak nedelje jeste i sada, bar za sada i naravno sada…

 10. zoran kaže:

  nedirajte naseg nesketa, znate da je prgav, bude li se iznervirao do zadnjeg minuta nece znati da li da odobri izlozbu ili ne

 11. Kirk kaže:

  Sta ce nesretnik, nista svoje ne sme reci, pa cak ni razmisljati! Boji se Vucica kao ovca vuka, strasno koliko decko nema sekunde svog integriteta! Meni ga je licno zao…

  1. aleksandar kaže:

   Meni ga nije zao, sam se gurao na mesta za koja nije dorastao,
   je da ostane u prodavnici racunara i prodaje miseve i tastature.

 12. šušumiga kaže:

  Medicinski i naučno je dokazano da gej devojka, dakle lezbejka, prilikom , nedaj bože, pokušaja napastvovanja strejt devojke , dakle normalne, može istoj da, ne samo oduzme devičanstvo, nego i da izazove neželjenu trudnoću kao i raznorazne vrste psiho-somatsko-genitalnih problema, ponajviše na nervnoj bazi. Zato, oprez !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *