njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. maj. 2021

Nebojša Stefanović se vraća na poziciju Nebojše iz Beograda

BEOGRAD, 17. maj 2021, (Njuz) – Više opštinskih odbora Srpske napredne stranke traži smenu Nebojše Stefanovića sa državnih i stranačkih funkcija i njegov povratak na poziciju Nebojše iz Beograda.

Stefanović je aktuelni ministar odbrane i predsednik beogradskog odbora SNS-a, a njegova smenu mnogi vide kao neizbežan ishod sukoba unutar ove partije.

– Nebojša Stefanović godinama obavlja važne državne i stranačke funkcije i vreme mu je da se malo povuče i otvori prostor za nove ljude – kaže naš izvor iz voždovačkog odbora SNS-a čiji članovi su jednoglasno podržali ovaj zahtev.

– Najbolje rešenje za njega i partiju je da se vrati na funkciju Nebojše iz Beograda. To je posao u kome se odlično snalazio i na kome je pružio odlične rezultate. Stranka je spremna da mu obezbedi sve uslove da nesmetano obavlja svoju funkciju za koju ima odlične predispozicije. Pre dolaska na vlast bio je najbolji Nebojša iz Beograda koga je stranka imala i bila bi šteta lišiti se usluga čoveka sa takvim znanjem i iskustvom – zaključio je naš izvor i dodao da će se lično založiti da Stefanović dobije paket za mobilni sa neograničenim brojem minuta i vezu sa kontakt emisijama kao što je na primer Utisak nedelje.

Odbori naprednjaka širom Srbije organizuju spontana okupljanja na kojim se traži razrešenje Stefanovića, a očekuje se da će velika većina podržati ovakav zahtev i da će Stefanović biti smenjen.

– Nebojša Stefanović je dugo važio za jednog od najbližih saradnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ministar je od 2012. godine, pokazao je šta ume i vreme mu je da ode – kaže Vladimir Đukanović član beogradskog odbora SNS-a. – Partijska baza je rekla svoje mišljenje i logično je da Stefanović sam ponudi ostavku jer je evidentno da je izgubio poverenje članstva. Bilo bi najbolje da to uradi što pre jer su pred nama beogradski izbori i važno je konstituisati novi gradski odbor kako bi ih partija dočekala potpuno spremna – rekao je on i poručio da bi bilo dobro da se Stefanović sam povuče sa svih fotografija na kojima se nalazi u društvu Aleksandra Vučića.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Povratak na originalnu funkciju je najlakše razrešiti. Gotovo decenija je u pitanju. Šta sa prihodima? Da li isto treba tretirati prihode od prodaje oružja kao one od uzgoja i prodaje narkotika. Isto ostaje nerazjašnjeno i pitanje obrazovanja. Da li je u redu da neko polaže ispite, na redovnim studijama, rano u nedelju, a neko samo kupi diplome i titule sa nepostojećih škola?
    Aktivnosti u odborima SNS-a su ozbiljan poduhvat i treba paziti da se uradi na pravi način. Dugotrajne akcije, uz snajperiste, plivače u odelu i ćevape nikom nisu u interesu. Najmanje narodu Srbije!

  2. Nebojša Đuričić kaže:

    Ovo baš i nije vest iz ogledala !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *