nazad na vrh

Nebojša Stefanović tuži Apelacioni sud Vučiću

Medija centar Beograd
Stefanović će čim dobijem presudu, tužiti Apelacioni sud premijeru i izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čije odluke su obavezujuće za sve državne organeFOTO: Medija centar Beograd

BEOGRAD, 28. april 2017, (Njuz) – Ministar Nebojša Stefanović najavio je da će se žaliti Aleksandru Vučiću na presudu Apelacionog suda u Beogradu koji je pravosnažno odbacio njegovu tužbu protiv lista NIN i kojom mu je naloženo da plati sudske troškove u iznosu od 89 700 dinara.

Podsećamo, Stefanović je tužio NIN zbog tvrdnji da je on lično odgovoran za nepostupanje policije prilikom rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici.

– Šokiran sam ovako skandaloznom odlukom Apelacionog suda – rekao je vidno potrešeni Stefanović. – Ova presuda predstavlja direktan udar na nezavisnost svih vladinih funkcionera. Potpuno je neobjašnjiva ažurnost kojom je sud odlučio u ovom slučaju što jasno pokazuje nečiju želju da se obračuna sa jednim od ministara u Vladi Srbije. Pored svega toga, sud nije razmatrao činjenicu da je NIN javno glasilo koje često kritikuje rad vlade i samim tim mora istrpeti više tužbi i kazni od drugih medija – kaže ministar.

On smatra da su sudije Apelacionog sud ovakvim postupanjem ugrozile njegova prava i najavljuje da će ih zbog toga tužiti Aleksandru Vučiću.

– Ovaj proces još nije završen i trudiću se da u redovnom postupku dokažem da je pravda na mojoj strani. Čim dobijem presudu, tužiću Apelacioni sud premijeru i izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čije odluke su obavezujuće za sve državne organe. Verujem da će on doneti nepristrasnu i pravednu odluku u najboljem interesu vlade i svih ministara koji se jednog dana mogu naći na mom mestu – poručio je ministar Stefanović.

Bojan Savić

 1. Popusio doktor nesa kod Apelacionog suda pa bi sada aci…na grudi da padne…i da popusi…naravno.

 2. Nažalost, ovo zvuči sasvim realno, kao da nije Njuz izvrnuta vest. Vučić zaista u svemu daje završnu reč.

 3. …Немој дизат грају,
  Пара има КАДИЈА
  И за ситну рају…
  (Ал’ кад би се зезали!)

 4. Ja mislio da samo sud u Kolmaru poznaje srpsko pravosudje, kad ono i poneki sudija u apelacionom sudu se razume u pravdu. Nego nešo mani se ćorava posla i pronadji već jednom ko su ti kompletni idioti koji voze bagere i ruše noću po Beogradu. Mnogo ih štitiš – možda je NIN sasvim u pravu!

 5. Svaka čast i Apelacionom sudu i NIN-u,vidi se da još uvek nisu kontaminirani naprednjacima.Medjutim posle ove tužbe, posle nekog vremena treba proveriti u sudu da li su im sve sudije na broju, a u NIN-u da li su mu vlasnik i urednici još uvek isti.

 6. Posle lazne drzave Kosovo, dobili smo (po rezimskim medijima) i laznu aferu Savamala. DrNebojsi, izabranom ministru policije, preostaje jedino da pred Apelacioni Sud dovede svoje pajtose iz Opstine Rakovica (pojacane gradskim funkcionerima) sa transparentima “Pravda za Slinu!”, “Jebem Vam Mater!”, “Proci ce i vase!” itd., i da to sve uslika DB dronom (neka korist i od Druga Rame), pa to pusti na Studiju B.

 7. Apelacioni sud u Beogradu se uopšte nije proslavio u svom dosadašnjem radu. Ovo je odluka zato interesantna, verovatno doneta od neuprljanog/e sudije. Kako može Stefanović da se žali Vučiću na presudu? Šokiran je….Samo malo da vidi šta obični građani ove zemlje trpe….A kvalitet presude će oceniti na kraju Strazbur, kako najavljuje Stefanović.

 8. Apelacioni sud u Beogradu se uopšte nije proslavio u svom dosadašnjem radu. Ovo je odluka zato interesantna, verovatno doneta od neuprljanog/e sudije. Kako može Stefanović da se žali Vučiću na presudu? Šokiran je….Samo malo da vidi šta obični građani ove zemlje trpe….A kvalitet presude će oceniti na kraju Strazbur, kako najavljuje Stefanović. Ovo jeste šaljivi sajt, ali će se on sigurno odista žaliti Vučiću.

 9. Ovaj čovek nema ni dana škole kada ovako razgovara. On izgleda ne zna da se nalazi na čelo MUP koji treba da štiti narod a ne lude iz vlade grada BGD ili Vlade Srbje.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix