nazad na vrh

Nedimović iskoristio 30 evra da kupi pantalone

BEOGRAD, 3. novembar 2021, (Njuz) – Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, izjavio je danas da je 30 evra pomoći koju država isplaćuje svim punoletnim građanima, iskoristio za kupovinu novih pantalona, saznaje Njuz.

Nedimović je rekao kako je, čim je novac legao, otišao do tržnog centra i častio sebe novim pantalonama.

– Šteta što ovaj novac nije legao pre dva dana jer bih u tom slučaju premijera Crne Gore dočekao u pantalonama, a ne u farmerkama. Čim sam kupio pantalone poslao sam Krivokapiću fotografiju i poručio mu da sam sada spreman za njega, a isto to želim da poručim i svima koji planiraju da nas posete, sada imam u čemu da ih dočekam – istakao je ministar.

– Žao mi je što sam 100 evra, koje je država isplatila prošle godine, potrošio na kupovinu farkmerki koje sam juče nosio, mada su stvarno jako dobre, jer da sam znao da ću dočekati nekog državnika kupio bih odelo za te pare. Ali šta da se radi, ko je uopšte mogao da pretpostavi da ministru poljoprivrede nekada mogu da zatrebaju pantalone – objasnio je Nedimović.

On je napomenuo i da će 20 evra pomoći, koje će država isplatiti u decembru, iskoristiti za kupovinu sakoa, ako bude na nekom dobrom popustu.

– Ukoliko ne nađem sako na popustu kupiću neki lepši duks, da me ne prozivaju zbog oblačenja – dodao je ministar.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kao i sve ostalo što izjave SNS-ovci i ovo je čista laž. Tačno se zna ko i kad nosi rolke, a ko farmerke. Uputstvo za to se dobija sa određenog mesta i mora da se poštuje. Kao i svi ostali naprednjaci, 30€ mora da uplati u partijsku kasicu, a odeću, značke, rotacije i uputstva se dobijaju iz centra.
    Ko pogreši gubi gradski odbor u Beogradu!

  2. Kakav si ti kreten,bože sačuvaj!!!!

  3. Stigle pare iz prestupnickih fondova…??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix