njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. maj. 2012

Nedostatak seksa najpouzdaniji znak da vam je potreban seks

Apstinencija je prvi znak potrebe za seksom

BEOGRAD, 1. maj 2012, (Njuz) – Ukoliko nemate seks zbog nedostatka partnera ili zbog loših odnosa sa njim, vrlo je verovatno da vam je seks jako potreban, pokazalo je najnovije istraživanje Univeziteta Masačusets.

Istraživanje je, navode ženski portali, pokazalo da je seks potreban ljudima koji ga nemaju, a provera sopstvenog seksualnog života je najbolji indikator procene.

– Ukoliko nemate seks, verovatnoća da vam je potreban ide i preko 95 procenata. U slučaju da seks imate povremeno, verovatnoća da vam je isti potreban pada na oko 50 procenata. Najbolje prolaze oni koji imaju redovan seks, jer njima u većini slučajeva seks nije potreban – prenosi rezultate istraživanja portal www.modernaikul.net.

Ranija istraživanja kao indikatore o neophodnosti seksa koristila su zapuštenost intimnog pdručja, broj seksi igračaka u kolekciji, razdražljivost, jurenje za bivšim partnerima i pribijanje uz druge putnike u gradskom prevozu. Pokazalo se, međutim, da nijedan od tih indikatora nije dovoljno precizan u proceni da li je osobi potreban seks ili ne.

– Naučni tim sa univerziteta Masačusets je složenim proučavanjima, algoritmima i ukrštanjima podataka došao do nedostatka seksa kao najboljem pokazatelju potrebe za seksom. Istraživanja na ovom polju su trajala decenijama, ali je najzad odgonetnut parametar na osnovu kojeg sami možete utvrditi da li vam je potreban seks – zaključuje portal www.modernaikul.net.

Nenad Milosavljević

 1. Džoni kaže:

  Pfff Univerzitet u Masačusetsu… Ako nije Sremska Kamenica, ne verujem ništa :D

  1. celtic kaže:

   Neznalice, instituti iz Kamenice su preselili u Boston, jeftinija kirija.

 2. okvalS kaže:

  Sajt http://www.modernaikul.net ne postoji. Nepostojanje sajta je ozbiljan znak da ga treba uraditi.

 3. Natasa kaže:

  Inspiracija – Blic Zena i onaj nedeljni dodatak u Novostima? :)

  1. celtic kaže:

   Ti to čitaš?!

 4. Dado kaže:

  A do kakvih je rezultata došao Gorčin Stojanović, naš najveći stručnjak za pitanja seksualne apstinencije i unapređenja seksualnih pomagala?

 5. sloboda(n) kaže:

  volim seks i rado ga se secam!

  1. Ђеки kaže:

   Волим секс, и обично га се не сећам…

 6. slučajnaprolaznica kaže:

  Kad imaš para imaš i seks, nema se para-nije ti ni do seksa. Dakle naučni tim Agencije za istraživanje javnog mnjenja Megatrend korporacije je došao do fantastičnog otkrića- Nedostatak novca je direktno povezan sa odsustvom seksa, povećanjem glavobolje, nervoze i smanjenje tolerancije što na laktozu što na ljude uopšte.

  1. Ђеки kaže:

   Ма, никад нисам схватао тај аргумент како се људи не сексају зато што немају пара… Мислим, схватам да сингл људи не могу да изађу и да нађу некога или ожењени људи не могу да се швалеришу зато што немају пара… Као, није им ни до чега? Ма има ту нешто друго…

   1. slučajnaprolaznica kaže:

    Ima. Diže se otprilike samo kosa na glavi. Skroz mi je do seksa kad mi Toplana ili Elektrodistribucija pošalje opomenu pred isključenje. Sva sam hoćna tad :P

    1. celtic kaže:

     Sram te bilo; ima ovdje i nas džentlmena koji bez pogovora ugađamo damama ;-)

     1. slučajnaprolaznica kaže:

      Seltiče kako ćeš bez pogovora ugađati damama ako nemaš para za vijagru ;)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *