njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. maj. 2013

Nedovršene pesme sa koncerta Bad Copyja prenose se na nastup Sergeja Ćetkovića

Ćetković smatra da mu neće biti problem da otpeva "Uno, due, tre"

BEOGRAD, 7. maj 2013, (Njuz) – Sve pesme koje bend Bad Copy nije dovršio na koncertu 4. maja u Beogradu, prenose se na nastup Sergeja Ćetkovića u okviru turneje “Žurka na točkovima” 11. maja u Novom Sadu, saznaje Njuz.

Poznati pevač je izjavio da mu neće biti lako da otpeva nekoliko pesama Bad Copyja koje ovi nisu završili, ali da je ipak odahnuo kada je čuo da neće morati da peva “Helanke bele tange zelene” i “Sve sami hedovi”.

– Drago mi je što ću otpevati “Uno due tre”, jer sam oduvek voleo italijanske kancone. Možda će mi biti mali problem da završim pesmu “Pornićari stari”, ali se nadam da će sve proći u redu – izjavio je Sergej Ćetković, koji kaže da mu se nedavno žalio Ajs Nigrutin da je i on imao problem da završi pesmu Jelene Tomašević “Usnila je dubok sanak”, koju je ona započela na prethodnoj “Žurki na točkovima”.

Portparol Telenora Goran Stupar izjavio je da goste očekuje spektakl u Novom Sadu i da će svi posetioci koncerta moći neograničeno da pričaju sa omiljenom osobom.

– Postojaće mogućnost dopune pića koje se istroši, a ako posetiocima nestanu pare moći će da naruče SOS kredit kojim dobijaju novac za jedno piće. Takođe će i bezbednost gostiju biti na visokom nivou, za šta će biti zadužena pametna mreža redara koji će puštati samo onoliko ljudi koliko može da stane – izjavio je Stupar i dodao da je Telenor ipak u poslednjem trenutku odustao od plana da posetioci na garderobi odaberu jaknu za dinar.

Redakcija Njuza

 1. Raynolds kaže:

  “Svi bi hteli da vas jeDe Bekam, u fpmar i u pppiiipku”..

  Od Sergeja za sve zaljubljene.

 2. Ja sam kaže:

  A sta ako jagodinski muzikolog, Palma, naruci da mu Devetu Betovenovu dovrsi na uvce?

 3. technocaja kaže:

  Vidju Ser Geja Ćetkovića Kršnoga Đetića!
  Peva bolje od mene, priznajem….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *