Ovde je trebalo da bude slika Revoltiranog Borisa, ali je bend zaboravio da nam je pošalje uprkos prethodnom dogovoru
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

09. jul. 2017

Neodgovorni demo bend ponovo zaboravio da se prijavi na Demofest

BANJALUKA, 9. jul 2017, (Njuz) – Perspektivni alternativni rok bend Revoltirani Boris i ove godine zaboravio je da na vreme aplicira za učešće u demo programu Demofesta u Banjaluci, čime njihovo neučestvovanje sada već postaje svojevrsna tradicija i trejdmark benda, ocenjuju pojedini muzički kritičari.

Ovaj neafirmisani sastav, za koji su mnogi bili sigurni da će ih ove godine najzad videti na nekoj od bina Demofesta, ipak se neće takmičiti jer je frontmen Radoš Pejić zaboravio da pošalje materijal za preslušavanje žiriju festivala.

– Sve smo bili pripremili , promo materijale, profesionalne fotografije benda, pa čak i diskove na kojima ime grupe nije ispisano flomasterom već je odštampano fabrički. Trebalo je da to dostavimo ljudima iz Demofesta, ali se Radoš, koji je za to bio zadužen, zablejao nekoliko dana uz igricu Guitar Hero i potpuno zaboravio – objasnio nam je Dejan Ivanić, bubnjar Revoltiranog Borisa.

Muzički kritičar Aleksa Lalović ocenjuje da, iako neodgovornost Revoltiranog Borisa prevazilazi sve granice, bend tu lošu osobinu može i da preokrene u svoju korist.

– Marketinške mogućnosti su neograničene. Mogu recimo da se reklamiraju sloganom „Bend koji nećete videti na Demofestu! I to ne zato što smo loši!“ Takođe mogu da napišu konceptualni album o neodgovornosti. Mogu čak i da preimenuju bend u Neodgovorni Boris. Mnogo toga mogu da urade sa tom svojom lošom osobinom i nadam da će biti dovoljno odgovorni da realizuju bar nešto – zaključio je Lalović.

Nenad Milosavljevoć

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *