njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. okt. 2012

Nesposobni huligani tek iz drugog puta uspeli da kamenuju voz sa hrvatskim navijačima

BEOGRAD, 13. oktobar 2012, (Njuz) – Hrvatski navijači, koji su krenuli vozom u Skoplje na meč svoje reprezentacije i reprezentacije Makedonije, tokom prolaska kroz Srbiju kamenovani su tek iz drugog puta zbog nesposobnosti srpskih huligana.

Da stvar po huligane bude gora, tokom napada niko od hrvatskih navijača nije povređen.

Voz je iz Zagreba krenuo u četvrtak i prilikom ulaska u Srbiju nekoliko očajno organizovanih napadača pokušalo je da kamenuje voz ne uspevši pri tom da razbije nijedan prozor. Huligani koji su voz sačekali pred Beogradom imali su malo više uspeha jer su razbili dva prozora ali nisu uspeli ni da nanesu veću štetu vozu a kamoli da povrede nekog od hrvatskih navijača.

Mile Bolid, jedan od napadača koji su čekali voz kod Beograda, u izjavi za Njuz kaže da nema opravdanja za ovakav propust.

– Najviše nas boli to što su hrvatski mediji preneli da su njihovi navijači doživeli samo manju neprijatnost. Momci koji su napravili sačekušu posle granice su bili jako loši, ne znam šta im je, bacali su kamenje bezveze, kao da su pijani ili drogirani, a mi smo imali malu tremu jer je trebalo da popravimo to što su oni upropastili – objasnio je ovaj huligan.

Bolid je napomenuo da će se potruditi da bolje organizuju sačekušu kada se hrvatski navijači budu vraćali i da tako, bar na neki način, poprave lošu sliku koju javnost ima o njima nakon ovog propusta.

Soko Sokolović

 1. ih kaže:

  Ccccc sramota..To je propust organizacionog tima.Sve ih treba otpustiti,nesposobnjakovici…Ni huligani nisu vise sto su bili..Mora da se hrane sa GMO..

 2. ROCCAFORTE BELGRADO kaže:

  NE TREBA ZAMERITI REPREZENTATIVCIMA U HULIGANSTVU,VOZOVI IPAK IDU PREBRZO…

 3. prozor7 kaže:

  sačekuša u
  10:32 tačka a
  17:16 tačka b (samo ako je brzi voz)

  1. zexx kaže:

   Uh, pa to je znaci bio problem.Oni su u racunici brzine voza i vetra,zemljine zakrivljkenosti i gravitacije greskom racunali pod kojim uglom bacati kamen na putnicki voz.A ustvari je bio brzi voz(prebzrzi reklo bise) i zato nisu mogli pogoditi prozor(osim ove dvojice sto imaju 1 iz mate).Ja se zabrinuo da su glupavi kad ono greska u jednacini.

 4. coa kaže:

  Eto, sad ni zbog nesposobnih huligana necemo moci u EU.cccccc dokle bre vishe……. ?

 5. sina kaže:

  Šta će jadni huligani bili su pod stalnim stresom, te biće parade, te neće biti, a ipak im je to diplomski, pa se na kraju obrukaju i na kolokvijumu

  1. snezana kaže:

   sina, super komentar ali ne daju njuzovci da lajkujem dva puta,bas nisu fer…

 6. mala kaže:

  nekako mi nije ostar ovaj sarkazam

 7. e... kaže:

  mora da je kasnio u medjuvremenu navijaci se ponapijali.
  opet je kriva zeleznica

 8. ben10 kaže:

  Obrukasmo se pred Hrvatima.
  Sramota

 9. landarina kaže:

  Ja sam i bila htela, dok sam čitala, da istaknem da se voz mora i vratiti s tim navijačima, pa eto prilike za popravni, ali me je Soko preduhitrio.

  1. Shumsky kaže:

   doslovce….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *