Tragedija za srpsku ekonomiju desila se jutros oko 9 sati
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

22. jun. 2016

NESREĆA: Skoro dva procenta srpskog BDP-a ispalo iz kamiona i razbilo se

NOVI SAD, 22. jun 2016, (Njuz) – Nekoliko procenata srpskog BDP-a ispalo je jutros iz kamiona i razbilo se na putu na obilaznici oko Novog Sada kod novoizgrađenog nadvožnjaka.

Ova tragedija za srpsku ekonomiju desila se jutros oko 9 sati, a procenti BDP-a, koji nisu bili dobro naslagani su najverovatnije u krivini pocepale ciradu prikolice kamiona, ispali na put. i razbili se u paramparčad

Na lice mesta je izašla i policija, a razbijeni BDP sklonjen je pored puta. Nadležni kažu da su ovi procenti koji su mogli da doprinesu rastu srpskog standarda sada potpuno neupotrebljivi.

– Sada moramo da se uzdamo u premijerovu najavu kiše u julu, napominju eksperti

Stručnjaci kažu da su ovakve nesreće “viša sila” i da se ne može uraditi ništa kako bi se sprečile.

– Jedina mera predostrožnosti koja se može preduzeti jeste to da se ne stave svi procenti BDP-a u jedan kamion, što je i učinjeno, kaže Miroslav Lazanski, stručnjak za kamione, tenkove i ostala velika muška vozila. – Srećom, niko nije ozbiljnije povređen osim srpske ekonomije, napominje on.

 

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Dodatni problem je bio što su u kamionu bila sredstva za državna preduzeća koja su u bezizlaznoj situaciji, pa sad em manji prihodi em nema para za isplatu. Izgleda da će radnici morati još da se strpe dok se ne pronadje dal subvencija investitoru, dal otpremnina!

 2. Рубљов kaže:

  Страдале су ( смртно ) и две кутије суфицита фискалног дефицита, као и кредитни рејтинг Чика је кутија била наопако окренута – нико није обратио пажњу на нацртани отворен кишобран, чаше и стрелице на кутији…

 3. voya montoya kaže:

  kamion,šestoton,vozi kao avion…Ko je Paja,a ko Jare u ovom japancu.Sindikat šofera,nema.I,sad čekamo poglavlje MUPa br.2760987…Eventualno Mirko Alvirko,da izanalizira ovu akcidentno incidentnu sabotažu,uz mišljenje Mirovića AP premijera,SAO Vojvodine,light Serbia…yoghurt delegat…

 4. milance kaže:

  Baš bi se voleo zavuči u glavu ljudi koji pišu za njuz,pa da vidim kako tamo promaja duva.

  1. Milenko kaže:

   Toliko si glup da ti se to nikako ne može objasniti. Informer u ruke.

 5. Radojica Mali kaže:

  Ne slazem se sa izjavom da je sreca sto niko nije stradao. Da je nekoliko slucajnih prolaznika stradalo, mozda bi ublazili pad sanduka sa BDP-om i steta bi bila manja. Mislim, nemojmo me pogresno razumeti, tragedija je svaki izgubljeni zivot, ali ako moze da se bira, bolje je da i nekoliko nas pogine, a da BDP ostane sacuvan.

 6. peric kaže:

  Zbog nesrece sa kamionom, otvorene su direktne avionske linije za New York i Abu Dhabi, da bi se veci procenti GDP-a i jos veci GNI-a sigurno transportovale.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *