njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

25. jul. 2013

Nesrećno zaljubljeni mladić tužio devojku zbog teških duševnih bolova

Mladić se nada da će pravda biti zadovoljena na sudu

BEOGRAD, 25. jul 2013, (Njuz) – Dejan Ilić (22), student treće godine prava , podneo je danas Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu protiv svoje koleginice Sanje Petrović (22) u koju je već dve godine nesrećno zaljubljen.

Ovaj student je tužio Sanju zbog pretrpljenog straha i teških duševnih bolova izazvanih konstantnim odbijanjem njegove ljubavi.

– U Sanju sam zaljubljen od 1. oktobra 2011. godine, tačnije od prvog trenutka kada sam je ugledao u amfiteatru broj 5 na Pravnom fakultetu. Čim sam je spazio osetio sam neko strujanje kroz celo telo, srce je počelo jače da mi kuca, a ruke da mi se znoje. Na trenutak sam izgubio sluh i osećaj za okolinu, video sam samo nju – priča Dejan.

– Čitave prve godine imao sam užasnu tremu i strah u njenoj blizini, jer sam se plašio da će primetiti koliko mi se svidja. Noćima nisam spavao, a na fakultet sam dolazio prestrašen da ću se nekim gestom ili rečenicom odati. Kada sam na kraju primetio da mi to utiče na zdravlje, odlučio sam da joj sve priznam. Tada tek nastaje pakao – kaže ovaj nesrećni mladić.

– Na moje priznanje da je volim i da ne mogu da živim bez nje, Sanja se samo nasmejala i rekla da smo mi drugari i da ne može da zamisli vezu sa mnom. Nije vredelo ni to što sam joj pokazao svoj dnevnik, niti zbirku pesama koje sam joj posvetio. Čak sam joj priznao da istetovirno DS na mojoj podlaktici ne znači „Delije Sever“, već Dejan i Sanja. Rekla je da sam ja fin i drag momak, ali da među nama nema nekakvog „klika“ i da je najbolje da celu stvar zaboravim – priča Dejan.

– Ali to je lakše reći nego učiniti. Moja ljubav prema Sanji prosto je jača od mene. Stalno mi je pred očima, ne mogu da jedem, da učim, čak sam prestao i da igram video igrice. Nadao sam se da će mi u odvikavanju Sanja pomoći, ali naprotiv, ona i dalje zabacuje kosu na način koji mi se tako svidja, smeje se tako da joj se vidi onaj krivi zubić, a njene preplanule noge…ne, ne…ne mogu više! – zapomaže Dejan.

Kada je napokon uvideo da ova situacija nikuda ne vodi Dejan je odlučio da pravdu potraži na sudu.

– Presavio sam tabak i Sanju tužio zbog pretprljenog straha i teških duševnih bolova – otkriva Dejan – Priložio sam uverenje od psihijatra, a čekam i izveštaj kardiologa. U zadnje dve godine zbog Sanje me toliko srce boli da to mora da je ostavilo neke posledice. Gospođica će za moje patnje morati da plati, ne može neko samo zato što je lep i sladak uništavati živote drugima! Odgovornost za sve mora da postoji, jer da ona nije takva ne bih ni ja bio ovakav. Uostalom, sudski veštaci će reći svoje! – kategoričan je Dejan.

U želji da čujemo komentar i druge strane pozvali smo Sanju, ali nam je ona odgovorila „da i pored najbolje volje ne može da se seti o kom se Dejanu radi“.

Bojan Ljubenović

 1. Facko Acković kaže:

  Nije DS ni “Delije sever”, ni “Dejan i Sanja”, vec “Demokratska stranka”! Deki, provaljen si.

 2. aleksandar kaže:

  jadnicak, sta bi tek radio da mu je kitu polomila…

 3. Miloje kaže:

  Mukica,mora DATUM dobiti inače ništao od tužbe.
  Eventualna rekonstrukcija ljubavnih jada-može da bidne ali ne mora da znači…

 4. ivana kaže:

  Boze bolesti

 5. mali kaže:

  Sanja, kurvo!

 6. Boris kaže:

  “ne može neko samo zato što je lep i sladak uništavati živote drugima!”
  Tako je!
  Pravda za Dejana

 7. himalajac kaže:

  tako je Dejane, nastavi sa Sanjash

 8. nelle kaže:

  Ovo treba u sekciju “Hronika”, stvarno potresna ispovest.

 9. Pera kaže:

  Ja poznajem Sanju. U poverenju mi je rekla da naravno da zna koji je Dejan u pitanju i da je mnogo sladak i dobar decko. I bas zato sa njim hoce vrlo ozbiljnu vezu, ali da za to sada nije vreme.

  Dok traju studije Sanja hoce avanture, kratke veze, male romanse. Htela bi da proba krupne i snazne momke, lude, glupe, bezobrazne, prevrtljive, tek da nema za cime da zali kasnije.

  Kad zavrsi studije htela bi jos malo da se provodi, ovaj put sa bogatima, pokvarenima, krimosima, starijima, malo strancima i tako to.

  E posle toga dolazi na red njen Dejan. I to ce tada biti duga i prava ljubav.

  Dakle Dejane, malo da se strpis i doci ce tvoja Sanja.

 10. celtic kaže:

  Greška u prvom pasusu, student treće godine prava može imati samo 32 godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *