njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. mar. 2022

Nestorović ne može da veruje da se Srbi plaše najsmešnijeg nuklearnog rata u istoriji

BEOGRAD, 7. mart 2022, (Njuz) – Pretnje atomskim oružjem koje su se pojavile zbog rata u Ukrajini nisu uplašile doktora Branimira Nestorovića koji je priznao da mu je potpuno nerazumljiv strah Srba zbog najsmešnijeg nuklearnog rata u istoriji.

– Neverovatno mi je da narod koji je preživeo toliko toga tokom svoje istorije može da bude zabrinut zbog običnog nuklearnog rata – jasan je Nestorović. – Razloga za paniku stvarno nema jer su srpski geni toliko jaki da možemo da preživimo i strašnije stvari. Mi imamo prirodni imunitet na bombe, radijaciju i slične gluposti. Ovo se naročito odnosi na žene koje su, zahvaljujući estrogenu još otpornije i sad im je prava prilika da letuju na obalama Crnog mora – tvrdi poznati lekar.

Po njegovim predviđanjima, eventualni nuklerani rat će kratko trajati i neće ostaviti teže posledice iza sebe.

– Čitam šta mediji pišu i ne mogu da se načudim besmislicama kojima se ljudi bave. Čini mi se da neko namerno širi paniku i plaši narod katastrofičnim najavama samo da bi povećao tiraž i skrenuo pažnju sa bitnijih tema. Mesta za bojazan stvarno nema. Nuklerani rat je smešna stvar, nešto na nivou običnog gripa, a naš narod i država su, kroz vekove, pokazali da umeju da se bore protiv takvih pretnji – uz osmeh je objasnio Nestorović

Nenad Milosavljević

 1. Jovica kaže:

  Ti si podguzna muva bio SNS- ovaca, a sada SPS- OVACA na celu sa tobom sarlatanu i dvorska ludo ove vlastele na izdisaju.

 2. Gebo kaže:

  Volite da serete po Nestorovicu koji je jedini normalan bio u kriznom štabu, mada je fotka za ovu vest presmesna.

  1. Losmi kaže:

   Sigurno da je on bio normalan…
   Sa ovom izjavom o gripu je dokazao da nije :)

 3. Dablin kaže:

  Jao kako vam ne dosadi,pretenciozni kenjaci.

 4. Sara kaže:

  @Gebo
  Ako je on bio jedini normalan u KŠ, kakvi li su ostali?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *