njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

12. jun. 2020

Netflix sumnja da ga ukućani varaju sa EON personalizovanim profilom

BEOGRAD, 12. jun 2020, (Njuz) – Servis za striming filmova i serija Netflix izrazio je danas zabrinutost i razočaranje nakon što je porodica Petković iz Gornjeg Milanovca počela sve manje vremena da provodi sa njim a sve više vremena sa EON personalizovanim profilom. Netflix kaže kako ništa nije nagoveštavalo da postoje problemi u njihovoj vezi.

– Ranije su provodili sate i sate bindžujući serije koje nudim, i deca i roditelji, pa čak i deda Zdravko, ali sada vidim da me ne uključuju toliko često. Počeo sam da sumnjam da postoji neko drugi, i nažalost bio sam u pravu. Ne znam šta vide na njemu što ja ne mogu da im ponudim. Ok, sem tog posebnog daljinskog upravljača. I činjenice da u ponudi ima i „Balkanskom ulicom“. I sve ostale televizijske emisije. I gomilu filmova i serija. Ali sem toga, šta vide na njemu? upitao se Netflix.

Porodica Petković kaže kako se nada da će sa Netflixom moći da ostanu dobri prijatelji, ali da je došlo vreme da viđaju i druge servise.

– Znate kako, posle nekog vremena veza se ohladi, za oko vam zapadne neko drugi, neko ko se trudi oko vas, ko vas obasipa pažnjom, jednostavno privlačniji je. Ima i poseban daljinski za decu. Bitno je da ne bude loših osećanja, nije to ništa do Netflixa, do nas je, kaže porodica Petković.

Kako se nezvanično saznaje, porodica Petković je nakon raskida izbacila sve Netflixove stvari, dok se EON već odomaćio.

 

Viktor Marković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *