nazad na vrh

NEVEROVATNO: Ova penzionerka ima penziju od 24.000 dinara a izgleda kao da prima penziju od 62.000 dinara

Pixabay.com
Radmila uz penziju radi na crno kod privatnika i zato je uvek fitFOTO: Pixabay.com

BEOGRAD, 4. septembar 2018, (Njuz) – Penzionerka Radmila Karaklajić, koja prima penziju od 24.000 dinara, svojim izgledom i ponašanjem od 62.000 dinara oduševljava sve koji je poznaju.

Njen izgled, ponašanje i vedar duh kao da prima gotovo trostruko veću penziju a ne samo prosečnu, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Kako kaže, ljudi često ostanu bez reči kada čuju da prima 24.000 dinara jer izgleda kao da prima minimum 62.000.

– Ključ je u nedostatku stresa, a za spokojan život bez briga mogu da zahvalim mom mužu koji me je ostavio još pre nekoliko decenija, kaže Radmila.

– Takođe je bitno uvek se kretati i ja zahvaljujući tome što radim na crno kod privatnika uvek ostajem fit – zaključuje ova neverovatna žena.

Ishrana je jako bitna i ona zahvaljujući ograničenom budžetu veoma lako održava svoju vitku liniju. Otkako je otišla u penziju ona svaki dan pešači do pijace i nazad jer joj je busplus “nepotreban trošak”.

Ona ne isključuje i mogučnost da su za njen izgled od minimum 62 hiljade mesečno možda odgovorni i geni, ali i ćinjenica da od pre nekoliko godina ne mora da izdržava decu, jer će ćerka našla posao a “i sin se nedavno učlanio u stranku.”

Viktor  Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Jedna od penzionerki koja prima 16.000 dinara mesečno, se obradovala kada je čula da će povisiti penzije za 5%.
    “Videla sam pšenicu koja je plesniva ove godine kao i kukuruz zbog puno kiša. Kajsije ove godine nisu rodile, malo je rodilo šljiva, krušaka, a plesnivi su i lešnici. Orasi trunu na drveću, a paradajz je malo rodio pa je sto dinara kilo. Jabuka ima, ali je otkupna cena kod političara koji je otkupljuju dva dinara kilo. Svakako će samleti plesnivu pšenicu u brašno, pa će cena ostati ista kao ona od prošle godine.”
    Ove stvari nećete čitati u novinama jer negativno utiču na ljude koji bi počeli piti više lekova za živce, što bi povećalo produktivnost farmaceutske indrustrije koja bi sa povećanjem proizvodnje učvrstila pozitine trendove bilansa zemlje i povećanja plata političarima.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix