nazad na vrh

NEVEROVATNO: Ova penzionerka ima penziju od 24.000 dinara a izgleda kao da prima penziju od 62.000 dinara

Pixabay.com
Radmila uz penziju radi na crno kod privatnika i zato je uvek fitFOTO: Pixabay.com

BEOGRAD, 4. septembar 2018, (Njuz) – Penzionerka Radmila Karaklajić, koja prima penziju od 24.000 dinara, svojim izgledom i ponašanjem od 62.000 dinara oduševljava sve koji je poznaju.

Njen izgled, ponašanje i vedar duh kao da prima gotovo trostruko veću penziju a ne samo prosečnu, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Kako kaže, ljudi često ostanu bez reči kada čuju da prima 24.000 dinara jer izgleda kao da prima minimum 62.000.

– Ključ je u nedostatku stresa, a za spokojan život bez briga mogu da zahvalim mom mužu koji me je ostavio još pre nekoliko decenija, kaže Radmila.

– Takođe je bitno uvek se kretati i ja zahvaljujući tome što radim na crno kod privatnika uvek ostajem fit – zaključuje ova neverovatna žena.

Ishrana je jako bitna i ona zahvaljujući ograničenom budžetu veoma lako održava svoju vitku liniju. Otkako je otišla u penziju ona svaki dan pešači do pijace i nazad jer joj je busplus “nepotreban trošak”.

Ona ne isključuje i mogučnost da su za njen izgled od minimum 62 hiljade mesečno možda odgovorni i geni, ali i ćinjenica da od pre nekoliko godina ne mora da izdržava decu, jer će ćerka našla posao a “i sin se nedavno učlanio u stranku.”

Viktor  Marković

  1. Jedna od penzionerki koja prima 16.000 dinara mesečno, se obradovala kada je čula da će povisiti penzije za 5%.
    “Videla sam pšenicu koja je plesniva ove godine kao i kukuruz zbog puno kiša. Kajsije ove godine nisu rodile, malo je rodilo šljiva, krušaka, a plesnivi su i lešnici. Orasi trunu na drveću, a paradajz je malo rodio pa je sto dinara kilo. Jabuka ima, ali je otkupna cena kod političara koji je otkupljuju dva dinara kilo. Svakako će samleti plesnivu pšenicu u brašno, pa će cena ostati ista kao ona od prošle godine.”
    Ove stvari nećete čitati u novinama jer negativno utiču na ljude koji bi počeli piti više lekova za živce, što bi povećalo produktivnost farmaceutske indrustrije koja bi sa povećanjem proizvodnje učvrstila pozitine trendove bilansa zemlje i povećanja plata političarima.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix