njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

19. aug. 2014

Nezadovoljan platom u državnom sektoru čovek osnovao sopstvenu političku partiju i zaradio milione

...

BEOGRAD, 19. avgust 2014, (Njuz) – Privatna inicijativa može biti više nego isplativa i u Srbiji, a o tome najbolje svedoči primer čoveka koji je rizikovao, napustio siguran posao u državnoj službi da bi osnovao sopstvenu političku stranku što mu je donelu milionsku zaradu.

– Posao u državnoj službi je imao mnogo prednosti, ali plata nije zadovoljavao sve moje potrebe – rekao nam je ovaj političar – Uvek sam želeo više. Zato sam formirao sopstvenu partiju i krenuo u samostalan biznis. Posle prve godine koja je protekla u ispitivanju tržišta, borbi za poziciju na njemu ovaj korak se pokazao kao izuzetno isplativ. Posle višegodišnjeg iskustva mogu sa zadovoljstvom tvrditi da sam situiran, neki bi rekli, i bogat čovek – sa ponosom ističe on.

Ovaj uspešni preduzetnik ističe da ne razume osobe koje stalno kukaju umesto da život uzmu u svoje ruke i sami sebi izgrade budućnost.

– Od kukanja nema velike vajde. Ne smete se prepustiti kolotečini i očekivati da vam država i političari obezbede bolji život. Morate se trgnuti, čvrsto prigrliti prilike koje vam se pružaju i uspeh neće izostati -tvrdi on i poziva nas da na sledećim izborima svoj glas poverimo upravo njemu i njegovoj partiji jer će znati da ga unovči na pravi način.

Bojan Savić

 1. Kreten kaže:

  Bojane, da te nije Ceda zaposlio kao pisac iz senke njegove auto biografije?
  “moj put od db-a, do vrha planine”

 2. Baba Devojka Pa Sta kaže:

  Je l’ treba zena ovom naprednom politicaru? Zovi odmah 041…!

 3. čukamenicaja kaže:

  A ja mislio da je ovo sajt za zajebanciju . . .

 4. aleksandar kaže:

  Ja nekako ne verujem u te sisteme piramide i samofinansiranja,
  cuo sam da ko zadnji dodje u stranku moze da bude samo bot.

  Najmanje poslovnih ruckova a najvise sedenja za masinom,
  jos da treba bar malo pameti, skoro k'o pravi pos'o u firmi…

 5. deda Dragan kaže:

  Ništa lakše : Osnuješ stranku, ponudiš nebulozna obećanja i zajebeš “NAŠ NAROD – NAŠE GRAĐANE” !

 6. Tagore kaže:

  History files (bez satire)
  Posle ubistva kneza Mihaila 1868. vladalo je namesništvo do 1872. godine, a 1869. godine donet je Namesnički ustav, koji će omogućiti prvi prodor parlamentarizma u Srbiju. Knez Milan preuzeće presto 1872. godine. Kneževina Srbija je 1882. godine uzdignuta na rang kraljevine. Period od 1893. godine počinje i završava se prevratom. Kralj Aleksandar (Obrenović) proglašava se punoletnim i preuzima vlast državnim udarom 1. aprila 1893. godine.

  Obrenovići su od početka Kneževine poklanjali zemlju narodu uz malu naknadu ili po zasluzi, niže zemlje za ševar, trsku i vrbu, više zemlje za poljoprivredu i oko 4 hektara bašte oko kuće za voće, povrće, cveće i za stočarstvo.
  Svi Srbi su se obogatili u istom času, a niko nije dobio manje od komšije (oko 10-50 hektara). I srpska deca su se igrala po livadama oko kuće, a mladi Aleksandar je voleo u fijakeru i narod da poseti, ako ga neko pozove na gozbu i na duge noćne besede.

  U teškoj i neopravdanoj ekonomskoj krizi sveta moderna Srbija bi mogla učiti iz isorije svojih naroda, zaposliti sve nezaposlene na 6 radnih sati, 30 sati sedmično, povišiti plate i svakoj ugroženoj porodici pokloniti bar jednu normalnu kuću i topli dom, čak i ako se od emiratskih kredita ne živi. I svi Srbi bi opet srećni bili i sve činili da se država podigne na nivou slavne prošlosti.

 7. rasputchin kaže:

  Obogatite se na magare – WoW !
  Magareći sir iz Zasavice među pet najskupljih jela na svetu ?
  http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/485422/Magareci-sir-iz-Zasavice-medju-pet-najskupljih-jela-na-svetu

  Poslednji na listi top 5 najskupljih specijaliteta je i sveži srpski sir od magarećeg mleka. Za proizvodnju kilograma ovog sira potrebno je čak 25 litara mleka od magarca. Srpski sir se nedavno našao na jelovniku jednog restorana u Las Vegasu gde se može naručiti po ceni od 3.720 evra za parče, čija se gramaža ne precizira.

  Vijetnamska supa ”pho” od goveđeg repa bivola iz Tonkina ostaje po pristupačnijoj ceni – oko US$1 u najboljim restoranima sveta.

 8. Polovni Buntovnik kaže:

  Ovo liči na rezonovanje onog prevaranta Tulimirovića i njegovu “vlašku” manjinsku stranku “Nijedan Od Ponuđenih Rokova”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *