njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

05. dec. 2013

Nikolić ljut na policiju jer neće da mu zameni jelkicu u kolima

Još od početka mandata predsednik Nikolić insistira da leti u kolima budu jelkice sa mirisima voća koji ga podsećaju na Šumadiju

BEOGRAD, 5. decembar 2013, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razmišlja o prekidu saradnje sa policijskom jedinicom koja brine o njemu jer mu nije zamenjena jelkica u službenom automobilu, saznaje Njuz u izvorima bliskim predsednikovom kabinetu.

– Kabinet je više puta urgirao kod policije da se jelkica u predsednikovom automobilu zameni- kaže izvor blizak Nikoliću.

– Još od početka mandata predsednik Nikolić insistira da leti u kolima budu jelkice sa mirisima voća koji ga podsećaju na Šumadiju i njene seljake koji su u tom periodu zauzeti radovima u svojim voćnjacima. Zimi insistira na mirisu borovine koji ga podsećaju na velike srpske planine kao što su Kopaonik i Zlatibor i ljude koji se u to vreme bore sa snegom i surovim uslovima života. Predsednik na ovaj način ostaje fokusiran na životne probleme građana. Plašimo se da opstrukcija koju policija vrši kada je zamena jelkice u pitanju ima za cilj da njegove misli skrene sa realnih problema što može imati opasne posledice po sve građane Srbije – objašnjava on.

Ovo nije prvi put da policija pravi opstrukciju kada je predsednikov automobil u pitanju. Kako nezvanično saznajemo Nikolić je nedavno u Kini morao da smiruje diplomatski incident kada se ispostavilo da su policajci jelkicu kupili na najbližoj benzinskoj pumpi, a ne kod Kineza na Novom Beogradu.

Bojan Savić

 1. Neupucen kaže:

  Hm… Jelka koja miriše na šljivu… GMO !!!!!!!

 2. Slavisha kaže:

  a jelkica sa mirisom bajcetinske brlje?

  1. kapiten tima selektora kaže:

   Na brlju im miriše kaseta…i frižiderče.

 3. aleksandar kaže:

  dobro je nije pojeo kad je procitao “refreshner”

 4. scoby kaže:

  Ma kakva jelkica, nisu hteli da mu zamene Vrsacke Vinograde!

 5. Ja sam kaže:

  Policajci su mu cak savetovali da oproba tek montirane kocne paknove, sa mirisom rostilja i moce, na mostu Zemun-Borca.
  Odustao je jer on obozava miris ulja na platnu.

 6. celtic kaže:

  Jelkica sa aromom diplome!!!!

  1. Tagore kaže:

   Kud mojne da se pazari poster tipa sa naslovne špune?
   Moja prolazna duševna sparnica hoće da poster zalijepimo po našem plafonu noćnih mora, kako bi protjerali sve slijepe miševe-vampire i pacove iz naše obiteljske sobe.

 7. vita_brevis kaže:

  Lako je vama, novinarima “Njuz”-a, kad vam Nikolić servira materijal “na gotovo”!

  1. Mali perica kaže:

   Oni iz Kurira moraju sami da smišljaju…

 8. himalajac kaže:

  ovo je cista diskriminacija od strane kabineta predsednika !
  zasto se ravnopravno ne koriste bukva, bagrem, chemerika i ostala srpska drveta i shume? Da ne kazem, Bozic ide, treba badnjak da okaci na sva tri retrovizora, brisace (napred i nazad), a na zvanicne sastanke jedan badnjak da stalno nosi u ruci, kao srpsko drvce mira

 9. gradjanin kaže:

  Jelkica koja miriše na nikal.

 10. alzo kaže:

  Мислим да ти који су купили јелкицу на бензинској пумпи заслужују кривичну пријаву јер су оштетили државни буџет. Опште је познато да су кинеске јелкице нрколико пута јефтиније од оних на пумпама.

 11. Tagore kaže:

  Ne bacajte mi bisere u srpsko Svinjare kraj Vučitrna! Ali ako ga ofarbate u Zulu bojama, za jedno stotinu godinu i ovaj će doživeti slavu Nelsona Mandele.

  Ko je Nelson?
  Crni i nasmejani dečak Rolihlahla, kao jedno od petoro dece lovačkog plemena «Madiba», ulazi u prvi razred osnovne škole i bela učiteljiteljica, «Holanđanka», plavuša od glave do pete, se sažali na bedno dete i daje mu «afrikaner name» – Nelson.

  Hajde da se igramo…
  Ako je ružni bolesnik Abraham Lincoln uzrok petogodišnjeg građanskog rata i pogibije od 620.000 mladih ”junaka”, kako danas SAD stoji?
  Suverena Amarika danas čini 5% stanovnika naše male Planete i 80% najtežih zločina i drugih kriminala u svetu.
  Jawaharlal Nehru, Mohandas Karamchand Gandhi i Indira Priyadarshini Gandhi su istim korakom doprineli da Indija danas ima samo 95% gladnih stanovnika.

  Čemu je doprineo mali Rolihlahla «Madiba» zvani Nelson Mandela?
  Ako me sećanja ne varaju, danas u modernoj Mandelovoj Južnoj Africi !svakih 8 sekunda ili minuta!, (to je taj mali zaborav), neko napada, ubija ili siluje nekog, a pre Mandele u Južnoj Africi toga nije bilo.
  Da li je ”apartheid” doprineo divljaštvu ili su se slobodni divljaci odali slobodnom zločinu?

  Tako to rade naši poznati velikani i čuveni Nobelovci širom sveta.

  1. Shumsky kaže:

   ček bre pobratime!
   el oćeš da mi kažeš da je Nelson USAovac?!

   jebeeem li mu dEte robovlasničko!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.