Nikolić će se založiti da svi ministri dobiju nacionalne penzije
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

10. aug. 2015

Nikolić odlikovao vladu zbog uspeha vaterpolista

BEOGRAD, 10. avgust 2015, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je celu Vladu Srbije zbog zasluga koje je imala za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, saopšteno je iz Nikolićevog kabineta.

Predsednik je podelio ordenje svim ministrima, na čelu sa premijerom Vučićem.

– Svi u vladi su radili i disali kao jedan igrač i tačno se znalo koji zadatak ima svaki ministar. Predvodio ih je sjajni premijer, iako su mnogi pre dve godine sumnjali u njega kada je deficit još uvek bio visok. Srbija ne mora da brine za budućnost svojih vlada jer je poslednju reč u vladi imao njen najmlađi ministar Udovičić – dodao je on.

– Iako su se mnogi uplašili pri rezultatu 2:0 za Hrvatsku, ubeđen sam da je to bio trenutak kada je trener podsetio igrače na sve uspehe ove vlade, nakon čega se i desio veliki preokret. Videli ste na kraju kolika je razlika bila, ista kao između ove i svih prethodnih vlada – rekao je Nikolić – Založiću se da svi ministri dobiju nacionalne penzije koje su zaslužili – dodao je on.

Nikolić je zaključio da bi vaterolisti mogli da se ugledaju na Vladu Srbije i malo više potrude ako žele da i njih jednog dana odlikuje.

Miroslav Vujović

 1. Suhi Kruho kaže:

  I to odlikovanje li ide preko čuvene grčke “Piraeus Bank”? Čestitke predsedniku!

  Prodajem s konca novi traktor IMT za 11.000 evra. Sve opcije, vozačku dozvolu i udobno sedište ima.
  Stogodišnju garanciju možete dobiti direktno kod proizvođača i za slučaj nemogućeg kvara sve delove poklanjam u obliku drugog traktora iste crvene boje za 22.000 evra (bez diplomiranog majstora i bez luksuzne prikolice).
  Ova rasprodaja će trajati do kraja avgusta, a u septembru možda i neke nove oluje stižu.
  (O zaprežnim vozilima u centralnim opštinama pričaćemo nedi drugi dan.)

  1. Suhi Kruho kaže:

   Cena nafte pada! Ovih dana cena barela je oko US$45, a uskore će i Iran bez sankcija izvoziti naftu, pa naš poslodavac MMF veruje da će već 2016. cena nafte pasti za 10 dolara po barelu, što će po obećanju nekih kapitalista omogućiti i povišicu penzija za 4 odsto u našoj zemlji – pa svi na traktore…
   Penzionisana Bavarka austrijskog porekla, (krava Yvonne o kojoj se niže priča), je dobila povišicu trave.
   “Muh, muh, ich bin die Kuh… Ich bin kein Schlachtvieh und lass mich nicht verwursten, lieber verhungern und in dem Wald verdursten, ich bin noch gut drauf und will noch leben. Ich gab als Milchkuh euch viele tausend Liter und bleibe draußen bei Regen und Gewitter, auch wenn Ernst der Ochse noch so stöhnt.”

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa ako se zrelo razmisli…. Bez velikog napora vlade da lose organizuje odbranu od poplava ne bi srpska omladina i gradjanstvo bili izlozeni vodi od najranijeg detinstva. (premijer licno je bio prisutan u interakciji male dece i vodene stihije…) A odatle do svetskih sampiona – samo korak. Bravo vlada!

 3. ethanol kaže:

  Pesma za trezne alkoholičare:
  https://www.youtube.com/watch?v=iPl87qpeZcc
  “Muh, muh, ich bin die Kuh und hab ein Herz genau wie du. Muh, muh, ich heiß Yvonne und wenn ich will, lauf ich davon.”

  Neke krave više vrede od…

 4. scoby kaže:

  Kad su vaterpolisti culi za sve uspehe vlade, porasla su im krila i pretvorili su se u kormorane.

 5. Баш Рђа kaže:

  У мутној води, што њима годи, још није олимпичка дисциплина, што не значи да нису заслужили нешто око врата…

 6. vladika valjevSki kaže:

  Vo imja Peruna i sinova, prvi savetnik srpske kraljice će postati ambasador Portugala. Njegova buduća ekselencija Oliver Antić još ne zna kako se na portugalskom jeziku kaže “caralho”, a mi znamo da se na obali Atlantika i (karaljou) brzo nauči.
  Nezaposleni Srbi će dobiti još bolje uslove za štednju?
  Grčka “Piraeus” banka je zbog velikog interesovanja nezaposlenih Srba i ruskih ekonomista odlučila da ponudi još bolje uslove za najpopularnije depozitne proizvode. Oročena štednja u vrednosnim ruskim rubljama na 100 godina u ovoj grčkoj banci svake godine dobijaju nečega 1,80%, ako se vaša nezaposlena sredstva ranije ne razoroče. I tako npr, vi oročite 100 rubalja i za 100 godina zaradite 180 rubalja na koje tek posle 100 godina caru svih Rusija plaćate 70% poreza na demonstraciji ove nove ekonomske sile.
  (Na mleveni škampi “shrimp powder” svake godine može neoporezivo da se zaradi samo 47% neto.)

 7. Sp kaže:

  Vučićev drugar Cipras neće biti srećan zbog ovoga.

  1. scoby kaže:

   Ovo je kao u vicu: srela se 3 stara druga, Vucic, Orban i Cipras, pa krenuli u …..

 8. drLaki kaže:

  Dobro je da im nije dao sportske penzije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *