Niš od jutros više niko ne može da prepozna
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

25. apr. 2018

Niš uoči Vučićevog dolaska dobio dva miliona stanovnika, metro i klub u polufinalu Lige šampiona

NIŠ, 25. april 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Niša Darko Bulatović saopštio je da je grad u potpunosti spreman za današnju posetu predsednika Vučića. Prema njegovim rečima Niš je uoči predsednikovog dolaska dobio dva miliona stanovnika, prvu liniju metroa i polufinalistu Lige šampiona.

Bulatović je istakao da je sve ovo urađeno da bi predsednik Srbije video koliko je Niš napredovao od kako je SNS na vlasti.

– Sve je spremno za današnju posetu. Zahvaljujući brojnim investicijama i firmama koje se otvaraju u Nišu sinoć oko devet sati smo postali dvomilionski grad, a već jutros u 5:10 naši građani su mogli da se provozaju prvom linijom niškog metroa. U toku su poslednje pripreme za veličanstvenu pobedu Radničkog u prvom meču polufinala Lige šampiona i verujem da će predsednik večeras uživati na Čairu, koji je specijalni za ovu priliku jutros dobio 70,000 sedećih mesta – rekao je Bulatović za Njuz.

– Iako predsednik o tome nerado priča svi znamo koliko on radi i koliko se žrtvuje da bi Niš bio lepši i bolji. Baš zbog toga hoćemo da mu pokažemo kakva je metropola postao naš grad zahvaljujući pre svega njemu i njegovom trudu. Želimo da mu stavimo da znanja da sva njegova odricanja nisu bila uzaludna i da građani Niša umeju da cene sve što je predsednik Vučić učinio za njih tokom proteklih par godina – izjavio je gradonačelnik.

Darko Bulatović je dodao i da će, u interesu grada Niša i njegovih građana, tokom Vučićeve posete biti doneta i odluka o tome da se prva linija niškog metroa prepusti Beogradu.

– Mi smo zahvalni zbog toga što smo danas dobili priliku da razvijamo metro, ali ne želimo da preuzimamo putnike budućeg beogradskog metroa i zbog toga ćemo je pokloniti glavnom gradu – objasnio je on.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Nišlije, pre svega, treba da budu sretni da im na dvogodišnjicu zaista prvog i najvećeg dogadjaja u srpskoj istoriji – noći u kojoj je ukinut zakon i poredak, ništa nije bagerima srušeno u centru.
  A za brojne gradjane koji će povećati stanovništvo Niša i omogućiti ,,pravi glas” za predaju aerodroma, vodjin intendant je obezbedio kamion banana (u skladu sa vodjinom karakteristikom gradjana).
  Al ko zna? Možda tamo bude i pravih Nišlija!

 2. Samo konstatujem kaže:

  Doputovali znojavi sendvičari iz svih krajeva Srbije, mnogi ni traktore nisu stigli ugase niti da skinu govnjive opanke, već pravac u autobuse, pa na ovaj veličanstveni događaj. Građani Niša će se dugo sećati njegove posete jer vonj mokraće simpatizera sns-a sa slabom bešikom mesecima neće moći da iščezne sa tek okrpljenih ulica ovog grada.

 3. Bane A kaže:

  Batina je iz Raja izašla. Nakon što se Vučić dobro izdrao na gradonačelnika Niša proši put, ovog puta je doček spremljen kako treba! Da se Vučić ikad onako izdrao na svog Malog, Beograd bi sad imao 20.000.000 stanovnika, 16 metroa i kanalizaciju u svim delovima.

 4. voya montoya kaže:

  Toliki prirastaj stanovnistva,mora biti adekvatno apanaziran novcima iz prestonog Beograda,po osnovu borbe protiv belovgradske kuge u vreme prodaje svih srpskijeh poletno-uzletnih staza…!! Sto uradi partizanska eskadrila,vreba Brnabic kamarila…??
  A Patrijarh ,poreklom iz Nis…cuti ko zaptiven…!!!

 5. Strani Placenik kaže:

  Mesija je nekada davno dosao u Jerusalem na Magarcu.
  Sad nas Mesija dolazi u Nis sa autobusima. (Punih Magaraca)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *