njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. okt. 2014

NJUZ DNEVNIK: Ko je naleteo automobilom na premijerovu kolonu

dnevnik2BEOGRAD, 20. oktobar 2014, (Njuz) – Ekipa Dnevnika ekskluzivno je otkrila ko je svojim automobilom naleteo na kolonu u kojoj je bio premijer Vučić. Saznajte još šta je Vučić izjavio o ministru Nebojši Stefanoviću, zatim gde je albanski premijer Edi Rama radio pre ulaska u politiku, kao i šta će to doneti uskoro u Beograd.

 

Autor: Mr Zajebavancija

 1. Teoretičar zavere kaže:

  Mislim da je simpatična Aneta Kovačić pogrešila. Automobil koji je uleteo u kolonu vozila sa Vučićem nije vozio niko. Njime se upravljalo daljinskom komandom sa nepoznatog mesta. Ministar policije zvani “noćna mora” sa hroničnom kijavicom, izjavio je da policija traga za nepoznatim počiniocem koji je daljinskoj upravljao škodom.

 2. monty python kaže:

  Nesto mi pade napamet.. kad sam se ja zenio neka budala naletela na kolonu svatova… Umalo ne izgibosmo. E sad… sta je naravoucenije? Nemam pojma, mozda da se vidi da NI JA NISAM BILO KO.

 3. Ender kaže:

  zao mi coveka, mora da pazi, da bude obazriv, vidis da pola sveta radi protiv njega. i sta sad treba da dopusti da mu uleti auto u kolonu, ili da slomi nogu, i da onda opet Toma grobar vidoviti kaze kako je i Tito pred smrt imao problema sa nogom.
  i da ne zaboravim…
  Svaka cast Vucicu… Vucicu pederu!

 4. arko kaže:

  Čudo od čoveka. Peder koji nije gej.

  1. Mizantropikus kaže:

   Pedercina je karakterna osobina

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *