njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. okt. 2014

NJUZ DNEVNIK: Ko je prebio Andreja Vučića

dnevnikBEOGRAD, 3. oktobar 2014, (Njuz) – U najnovijem Dnevniku ekskluzivno je prikazan nedostajući snimak prebijanja Vučićevog brata. Pored ostalih aktuelnih tema, otkriveno je i kolika će biti minimalna cena rada, kao i minimalna mesečna zarada zaposlenih.

 

Autor: Mr Zajebavancija

 1. Teoretičar zavere kaže:

  Izveštaju TV dnevnika se nema šta dodati. Samo bih komentarisao sliku ispod teksta. Čuvši da su žandari pretukli Andreja Vučića, njegov stric koji neodoljivo podseća na Tomislava Nikolića opasno se razboleo i morao je da prilegne. Andrejava strina koja neodoljivo podseća na Dragicu Nikolić sa leđa, prišla je da mu pomogne. “Udariše dušmani na nejakog Andreja, seme im se zatrlo!” jedva čujno prošapta andrejin stric. “Neka, dragi, ne sekiraj se. Aleksandar će to da sredi, samo lezi mirno!” plačnim glasom reče strina. Šta je posle bilo ne znam pošto je fotoreporter morao da prekine slikanje i napusti sobu.

 2. manojlo tabanaš kaže:

  Ja sam ga malo učio pameti, a oni udarili u dreku!

 3. Polovni Buntovnik kaže:

  A ko je prebio ko(li)bre??

 4. svetislav kaže:

  Ne interesuju me vesti gde je prebijen neko sa prezimenom Vučić ili Nikolić. Zašto?
  I ovako je previše glupih vesti, u kome je neko prebijen, a njihova se imena ne pominju.

  1. bajkoviti evroPAJAC kaže:

   Pa to je bio DJURO PALICA u pratnji privatnih uterivaca dugova. Ala su efikasni svaka im cast. Uterase mu dug dok trepnes. E tako ti je to kad kraduckas milioncice na porezu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *