njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. feb. 2011

Nju(z) Ejdž horoskop 03.02.-09.02.2011.

Ovan (21. mart – 19. april) – Devojka sa kojom si najbolji prijatelj već nekoliko godina iako si zapravo duboko zaljubljen u nju će ove nedelje konačno pristati da ima intimne odnose. Ne sa tobom doduše, ali dovraga trebalo bi da budeš srećan zbog nje.

Bik (20.april – 20.maj) – Situacija će ti se u ovoj nedelji ipak normalizovati. Integral kvadrata amplitude tvoje talasne funkcije će konačno opet biti 1.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Tvoja ljubav će večeras sa tobom podeliti nešto vrlo posebno. Nek vam lekar preporuči odgovarajuću kremu da se to skine.

Rak (21. jun – 22. jul) – Sudbina će se ove nedelje malo poigrati sa tobom, ali šta ćeš. Niko više neće sa njom da igra begemon, te imaj malo razumevanja.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Pa šta ako je počela prokleta godina zeca! Pa šta! Koga je dovraga briga za to? More može ta glupava godina zeca nama zvezdama malo da….

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Tvoje prijateljice su te upozorile da put kad uđe uvek bude malo krvi, ali zaista nisi očekivala da su muškarci baš tako osetljivi na kuhinjske noževe.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje ćeš konačno ostvariti tvoj višegodišnji životni cilj: 400 prijatelja na Fejsbuku!!!

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ove nedelje će te konačno dočekati dugo priželjkivano unapređenje na poslu. Nećeš više morati jezikom da čistiš podove, već će ti biti dopušteno da od kuće doneseš svoju četkicu za zube.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali su se obogatile od svog novca koje su zaradile predviđajući za Nju(z) Ejdž horoskop i sad se izležavaju negde na Maldivima.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Ovo je odlična nedelja da realizuješ dugo željene romantične planove. Pitaj tu slatku kasirku da li hoće da izađete negde zajedno. Pitaj je! Slobodno! Šta je najgore što može da se desi? Ako je ne pitaš do kraja života ćeš se kajati. Predviđanje za sledeću nedelju: ŠONJO!!!!

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Jedan Lav koga dugo nisi video će ti se javiti. Sa Strelcem možeš da očekuješ uspešnu poslovnu saradnju. Škorpija ti kuje planove iza leđa. Jednoj Vodoliji si vrlo drag, i to ne kao prijatelj. E sad, kad bi samo bio dosadan gnjavator koji svakoga na svakom koraku pita koji mu je horoskopski znak, ova nedelja bi ti bila baš super.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Stari mudraci su rekli da je svako kovač svoje sreće, mada u tvom slučaju nije toliko reč o kovanju koliko o naduvavanju.

  1. zubic vila kaže:

    Pozitivne karakteristike ovna kao horoskopskog znaka su ambicioznost, odlučnost, radišnost i praktičnost, a negativne su tvrdoglavost, netrpeljivost, ljubomora i svadljivost!

  2. ovan kaže:

    a zmijonoša? :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *