njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. nov. 2010

Nju(z) Ejdž horoskop 1.12. – 7.12.2010.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ej bre, ako si na poslu sedenje za kompjuterom i čitanje Nju(z) Ejdž horoskopa umesto da radiš ozbiljno ugrožava produktivnost naše zemlje! Nazad na posao!

Bik (20.april – 20.maj) – Sledeće nedelje ćeš naučiti još jednu važnu životnu lekciju o bolu, ponosu i navikama irvasa tokom sezone parenja.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Zvezdama je dosadilo da te svake večeri gledaju kako se napiješ, skineš go, i legneš da spavaš. Mislim, zar ne bi mogao sve to da radiš u privatnosti svog stana?

Rak (21. jun – 22. jul) – Kao što znaš vrlo je nezdravo zadržavati negativne emocije u sebi. Zato se ove nedelje slobodno istresi na nekom slabijem.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Država će ti ove nedelje oduzeti tvoj krvavo zarađeni novac, nakon čega ti sleduje suđenje zbog mutilacije krava.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ko visoko leti, nisko pada. Imaj to na pameti kad sledećeg vikenda budeš prvi put išao na paraglajding.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Sledećeg vikenda ćeš konačno odvesti svoju devojku da upozna tvoje roditelje. Nažalost, ona će samo sedeti, ćutati i pri kraju posete početi da se izduvava.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Mada zvezde mogu sa zadovoljstvom da kažu da ni ove nedelje nećeš imati nikakvih ljubavnih problema, ipak smatraju da je krajnje vreme da nađeš sebi devojku.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde ti se izvinjavaju što su prošle nedelje predvidele da će dobitna kombinacija na lutriji biti 3,7,11,24,35,36 ali da ćeš ti ipak odigrati 1,4,9,22,28,39. Evidentno, trebalo je da stoji obrnuto.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Tvoj životni strah od prilaženja devojkama će se konačno ugasiti ove nedelje kad shvatiš da se one boje tebe isto toliko, pa možda čak i više, nego što se ti bojiš njih.

 Vodolija (20. januar – 18. februar)Bog će te primiti u svoje carstvo, ali ne pre nego što ti da nadimak “Širli”. Počivaj u miru Lezli Nilsone.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Naše sudbine su zapisane u zvezdama, mada u tvom slučaju sve što zvezde mogu da pročitaju je: ”U POMOĆ! NE! PEČE ME! AAAAAAA!!!!!”

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *