njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. nov. 2010

Nju(z) Ejdž horoskop 10.11.-16.11.2010.

Ovan (21. mart – 19. april) Sledeća nedelja će ti biti odlična nedelja za igranje video igrica, surfovanje internetom i ponovno odlaganje traženja novog posla. Mislim, kapiraš šta zvezde hoće da ti kažu?

Bik (20.april – 20.maj) – Počećeš da pišeš horoskop za jedan humoristički časopis, ali ćeš se ubrzo uveriti da si previše slabo plaćen da bi im ove nedelje dostavio bilo kakvo duhovito predviđanje.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ove nedelje će te zle čini osujećivati na svakom koraku, ali na svu sreću zvezde mogu da ih skinu za samo 2900 evra. Tel: 041/22-SUDBINA. Pozovi odmah! Zvezde primaju i kartice.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zvezde te savetuju da pratiš filozofiju velikih mudraca i živiš svaki dan kao da ti je poslednji. Pogotovo sledeći utorak.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Probudićeš se kasno u noć da obaviš svoje fiziološke potrebe nakon čega će zgranuto medicinsko osoblje opet morati da promeni čaršave.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Arheolozi će iskopati iz tvog džepa davno kupljene kondome koje si sve vreme nosio sa sobom “za svaki slučaj”.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar)Tvoj znak je izbačen iz udruženja horoskopskih znakova zbog nedoličnog ponašanja, i počevši od sledeće nedelje njega će zameniti Zmijonoša.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Tvoj društveni krug će se znatno proširiti sledeće nedelje nakon što svaka devojka sa kojom budeš izašao izjavi da želi da budete prijatelji.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Sudbina će ti ove nedelje pokucati na vrata i zatražiti natrag 10.000 dinara i merdevine koje ti je pozajmila.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Besmrtnost će biti tvoja nakon što ono što ostane od tvog tela bude vekovima korišćeno za popularizaciju nauke.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Nažalost, pošto određena plava koverta nije stigla do svog odredišta, zvezde ove nedelje mogu da ti predvide samo raskid, otpuštanje sa posla i vrlo bolne hemoroide.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Tvoji raskid sa bivšom plejboj zečicom će i dalje biti tema većine tabloida sveta, ali ne brini, sledeće nedelje je idealno vreme za odlazak na Sejšele u svom novom privatnom avionu. Starim čitaocima: Bez uvrede, ali zvezde su rešile da se posvete malo ekskluzivnijoj klijenteli.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *