njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. apr. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 10.4.-17.4.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ovog Uskrsa ćeš biti šampion u takmičenju tucanja jajima, što će te nažalost dovesti u nemogućnost da imaš potomke.

Bik (20.april – 20.maj)  – Na žalost, ispostaviće se da su jaja koja si našao prekjuče, potiču sa planete sa koje je došao Osmi putnik. Razbijanje istih ti neće mnogo pomoći.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ovog Uskrsa ćeš konačno saznati koje su to ubice nemilosrdno razapele na krst tvog voljenog Spasitelja i provesti čitav ostatak života boreći se da pravda bude zadovoljena.

Rak (21. jun – 22. jul) – Imaćeš svakako nezaboravan Uskrs kad budeš otkrio da je tvoj perverzni ujka Milan sakrio Uskršnja jaja na zadnje mesto na koje bi očekivao.

Lav (23.jul – 22.avgust) – U retrospektivi čitavo sklapanje i vucaranje tih džinovskih statua se pokazalo kao jedno veliko traćenje tvog vremena i vremena tvojih robova. (Baš me briga. Uskršnje ostrvo, dakle ima veze sa Uskrsom. prim. aut., ne objaviti)

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Za razliku od kralja Mide, tvoj čudesni dar da sve što dotakneš pretvoriš u čokoladu će ove godine dovesti do istovremeno najužasnijeg i najukusnijeg Uskrsa ikad.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Probaj ove godine da na „Hristos Voskrese!“ ne odgovoriš sa „Je li? Ma, ko to mene kreše?“ i nakon toga pijanim nekordinisanim pokretima pokušaš da udariš osobu koja ti je to rekla.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ti nisi od onih koji uvodi novotarije u slavljenje Uskrsa i zato ćeš, kao što se i slavilo poslednjih 4.500 hiljade godina, prvo dati žrtvu boginji plodnosti, a zatim proslaviti ceo događaj džinovskom orgijom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Nekoliko komadica drveta, par eksera i neka od lutki tvoje dosadne mlađe sestre je sve što je potrebno da bi ovogodišnji Uskrs bio dostojno ukrašen.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Ove nedelje te očekuje pristrasno suđenje, 39 pogodaka u koš iz blizine, i jedno veliko zakucavanje. U prevodu, od kad te Juda bude izdao ništa ti ove nedelje neće ići kako treba.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Da znaš, ovo je jedini vikend kad možeš da se potucaš sa stotinu momaka a da ti tvoje prijateljice ne kažu da si jedna velika drolja.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Zvezde bi da ti požele srećan Uskrs, i da nipošto ne dozvoliš da ti zaposedanje kuće od strane banke, neplanirana trudnoća i potpun smak sveta koji Isus Hirst planira ovog vikenda pokvare raspoženje.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *