njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. jan. 2011

Nju(z) Ejdž horoskop 12.1.-18.1.2011.

Ovan (21. mart – 19. april) – U ovom svetu i vremenu je velika tragedija da čovek izgubi svoju dušu, pogotovo što je može lako prodati na I-beju za ogromnu zaradu.

Bik (20.april – 20.maj) – Tvoje treće oko će se ove nedelje konačno otvoriti na opšte zaprepašćenje i užas svih slučajnih prolaznika okolo.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Svi tvoji problemi će biti rešeni ove nedelje kad shvatiš da je pelinkovac više nego adekvatna zamena za ljubav.

Rak (21. jun – 22. jul) – Tvoja devojka, koju si zavezao na tavanu, će uporno pokušavati da te ubedi da nije tvoja devojka, ali eto, u svakom odnosu bude poneka nesuglasica.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ni otkriće Higsovog Bozona sledeće nedelje, takozvane ”Božije” čestice odgovorne za postojanje mase, neće ponuditi vodećim svetskim fizičarima objašnjenje zašto si toliko inertan da te sa kauča ispred televizora samo klopa i odlazak u WC mogu pomeriti.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Sa obzirom da si bio sasvim zadovoljan predviđanjem tog kolačića iz kineskog restorana, zvezde smatraju da nema potrebe da ti kažu koji te užasi očekuju sledeće nedelje i kako da ih izbegneš. Plus, jesi li baš siguran da je to bila svinjetina?

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Nemoj da zanemariš duhovnu stranu svog života. Nađi najboljeg čoveka kog znaš, zakucaj ga za krst i kreni da ga obožavaš.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Zvezdama je dosadilo da ti konstantno prave astrološke izgovore zašto ni u sledećoj nedelji nećeš naći devojku. Čoveče, smrdi ti iz usta.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Bićeš duhovno, emotivno i finansijski upropašćen nakon višegodišnjeg verovanja da šare koje odslikavaju svetleće gomile vodonika i helijuma na nebu mogu da utiču na tvoju sudbinu.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Iako im je drago što kontinualno čitaš ovaj horoskop, zvezde bi te upozorile da je, ako si hrišćanin ili jevrejin, astrologija po 5. Mojsijevoj knjizi 18:10 i Isaiji 47:13-14 težak greh.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Iako su te roditelji više puta uveravali da si željeno dete, nisi mogao a da ne primetiš da nikad ništa nisu rekli o periodu posle porođaja.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Tvoji neuspeh u harmonisanju tvojih unutrašnjih energija sa kosmičkim vibracijama je doveo do narušavanja prirodne balanse svemira. Pripazi malo ubuduće.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *