njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. mar. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 12.3.-19.3.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ništa te ove nedelje neće moći zaustaviti, uprkos tvojim frenetičnim pokušajima da aktiviraš kočnicu.

Bik (20.april – 20.maj) – Nakon više godina usamljenosti konašno ćeš naći osobu koja je isto toliko usamljena kao ti, sa jedinom razlikom što će ona nakon što te upozna i dalje želeti da ostane u istom tom stanju.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ove nedelje ćeš otkriti pravi smisao života i biti vrlo razočaran što ne uključuje veću količinu konzumiranja piva i gledanja fudbala na kauču po ceo dan.

Rak (21. jun – 22. jul) – Tvoj život svakako ne ide u pravcu u kom si planirao. Probaj da nađeš nekako način da ga “resetuješ”.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ljubav je reč koja je imala razna značenja tokom ljudske istorije, ali teško da ijedno odgovara onome što tvoja lutka za naduvavanje zaista oseća prema tebi.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ljudi jednostavno i dalje imaju problem da shvate da kad bi se svi na svetu ujedinili i jednostavno slušali tebe i šta ti želiš od njih da urade, ovaj svet bi bio mnogo miroljubivije mesto. Osim kad bi naredio da se radi tvoje zabave dve države poubijaju.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Bićeš vrlo razočaran kad ustanoviš da tvoja prostitutka ima intimne odnose sa tobom ne zato što si divan i dobar čovek, već samo zbog novca.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Zvezde bi ti rado rekle šta te očekuje u sledećoj nedelji, ali su obećale Minotauru da nipošto neće pokvariti iznenađenje.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Ti bi rado ostavio čitavu nezgodu iza sebe, ali se broj gledalaca na Jutjubu i dalje svake nedelje povećava za jedno 100000.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Iako je tačno da jedino Bog sada može da ti sudi za ono što si uradio, to je uglavnom zato što te je celokupno društvo već osudilo na 40 godina robije.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Upamti da nikad nije kasno promeniti svoj život nabolje. Ako se samo malo potrudiš ovih poslednjih nedelju dana mogu da ti budu prava milina.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje će u tvoj život doći nova simpatija. Na poslu te očekuje unapređenje. Zdravlje je dobro. Naravno, zvezde se odriču bilo kakve odgovornosti ili osnova za sudsko gonjenje ukoliko neko od ovih predviđanja ne bude ispunjeno.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

 1. tom jones kaže:

  malo vam je zeznut layout..

  u fajlu default-gray.css, na liniji 1134, u CSS selektoru
  #innerLeft p {
  dodajte
  clear: left;

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *