njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. sep. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 13.9. – 20.9.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Iako si uvek bio pristalica i podržavalac gej prajd parade, i dalje ti nije jasno zašto ona mora da se održava u tvojoj spavaćoj sobi, 365 dana u godini.

Bik (20.april – 20.maj) – Zvezde su ti ove nedelje umesto predviđanja napravile džinovsko sazvežđe u obliku pesnice sa ispruženim malim prstom.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Zvezde nemaju ništa dobro ove nedelje da ti predvide, ali su zadivljene tvojim optimizmom, kako svake nedelje iznova gledaš horoskop očekivajući i nadajući se da će ti sledeće nedelje biti bolje.

Rak (21. jun – 22. jul) – Uz pomoć čuda Božijeg ćeš uspeti od nekoliko riba i parčića hleba da napraviš dovoljno hrane za hiljade ljudi koji su došli da čuju tvoje reči mudrosti, ali će se nažalost ispostaviti da su svi oni vegeterijanci alergični na gluten.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Jedna Vaga će ti reći da si se ugojila, videćeš Lava u zoološkom vrtu, a poješćeš ukusnog pečenog Ovna na ražnju uprkos tome što će te do poslednjeg trenutka moliti da ga ne ubiješ.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Svi tvoji pokušaji da spavaš sa komšijinom suprugom će biti osuđeni na propast, uglavnom zato što će čitavu noć insistirati da nastaviš da vodiš ljubav sa njom.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Zvezde ti se duboko izvinjavaju što su prethodne nedelje predvidele da ćeš imati uspeha na poslu. Nisu očekivale da si baš toliki propalitet.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – U urnebesno zabavnom i komičnom slučaju promašenog identiteta tvoj hirurg i mesar će sledeće nedelje nehotice zameniti mesta.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Možda jeste tačna ona čuvena poslovica: ’’Ko umije njemu dvije’’, ali su zvezde prilično sigurne da se to nije odnosilo na lutke na naduvavanje.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Nekoliko desetina komaraca koji su te ujeli će ove nedelje nastradati kad ih budeš zarazio groznicom Zapadne Morave.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Visoki, zgodni i tamnoputi stranac će ući u tvoj život ove nedelje, a ona izaći, a onda vrlo brzo opet ući, a onda izaći…

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ove nedelje ćeš nažalost opet pasti na ispitu iz makroekonomije kad se ispostavi da ti tvoje tri prostitutke nisu dale sav novac koje su zaradile.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

 1. ben10 kaže:

  Ju hu, konačno komšijina supruga.Ovaj horoskop čekam već godinama.

  1. Nejko kaže:

   Zar si ti još uvek devica

   1. Shumsky kaže:

    pa čekao je komšinicu :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *