njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. feb. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 14.02. – 21.02.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ove nedelje će ti se desiti nešto što u prvom delu rečenice zvuči kao da je baš super, ali nastavak zapravo i nije baš takav.

Bik (20.april – 20.maj) – Tvoj strah od prilaženja devojkama će ove nedelje konačno prestati kad shvatiš da te zapravo fizički mnogo više privlače muškarci.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Ovo će ti biti super nedelja da imaš strastvenu ljubavnu avanturu na poslu, iako si i dalje kivan na to što žene u pornografiji bivaju duplo više plaćene od muškaraca i uglavnom nisu baš toliko lepe.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zdravlje užasno. Situacija na poslu loša. Na ljubavnom planu katastrofalno. Jedino ćeš na planu žongliranja mačaka ove nedelje videti izvesna poboljšanja.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Tvoj neverovatan dar da možeš gledajući braon šare po šolji da ljudima prorekneš budućnost, nažalost će ostati neiskorišćen jer, uprkos svim naporima, nijednu osobu nećeš uspeti da ubediš da ne pusti vodu.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde nažalost moraju da konstatuju da uprkos svojoj pan-galaktičkoj mudrosti i natprirodnom daru proricanja budućnosti ni one ne mogu da predvide kad ćeš tačno dobiti julsku platu.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu ove nedelje, ali su trenutno zauzete pomagajući drugim klijentima. Nastavi da držiš slušalicu i javiće ti se slobodna zvezda prvom prilikom.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ovo će ti biti užasna nedelja za bilo kakvu ljubavnu romansu, mada istina za volju problem je mnogo više u tebi nego u samoj nedelji.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – I za ovaj Dan zaljubljenih tvoja supruga će očekivati nešto posebno, kao na primer da se ceo ljubavni horoskop za Dan zaljubljenih posveti njoj i samo njoj. Nemoj ni ti svoju suprugu da slušaš.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Bićeš presrećan ove nedelje kada sin koji si mislio da je tvoj dobije sina za kojeg obojica mislite da je njegov. Šta ćeš, mora da je nasledna karakteristika u vašoj porodici.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Ovo će biti nedelja kad ćeš konačno uzeti stvari u svoje ruke, kao na primer sapun, toalet papir i aplikaciju za posao.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Iako ti je, kao i svakom normalnom Srbinu, svakako drago što je komšiji crkla krava, tragovi koji ukazuju na erotičnu asfiksijaciju će vrlo brzo dovesti policiju do tebe.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. Blagzor kaže:

    Pa,onda bolje da počnem da vežbam sa žongliranjem.

  2. mikelo kaže:

    ovan: “jebaces… jeza u ledja”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *