njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. okt. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 15.10. – 22.10.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Domoroci neće biti previše impresionirani tvojim pozivima da dolaziš u miru i ne želiš da im naudiš, već će tražiti da vide tvoj pasoš i vizu za ulazak u njihovu zemlju.

Bik (20.april – 20.maj) – Ove nedelje ćeš naći prelepu haljinu i cipele sa štiklama po fantastično niskoj ceni koje se savršeno slažu sa bojom tvoje brade i brkova.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Tvoja patnja će vekovima biti shvatana kao upečatljiva metafora za opšte posrnuće ljudskog stanja i bezdušnost moderne civilizacije, ako ti je to ikakva uteha.

Rak (21. jun – 22. jul) – Na poslu će te ove nedelje očekivati izvesni konflikti i negativna energija koja će izbijati iz tvog šefa, izuzetno ljutog i iznerviranog zbog tvog katastrofalnog radnog učinka.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali su se umesto toga trenutno preorijentisale na optuživanje ljudi za veštičarenje u cilju otimanja njihovih imanja.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ostvarićeš vrhunske rezultate u domenima teorijske fizike i stripova sa superherojima kada se budeš ušetao u područje kontaminirano zasićenim uranijumom.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje ćeš u debati vešto upotrebiti Okamov brijač, hitro ga zabivši protivniku u srce taman kada bude delovalo da će on svojom elokvencijom i dobim argumentima da pobedi.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Bićeš specijalni gost čuvene američke serije Si-Es-Aj Majami, kao jedan od leševa nad kojima se vrši autopsija.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Posao: Uticaj Marsa će biti toliko jak da ćeš pasti sa njega. Ljubav: Ni ove nedelje nećeš uspeti da se dokopaš Venerinog brežuljka. Zdravlje: Preporučuje ti se da konzumiraš manje Uranijuma.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Temperatura u kući će ove nedelje biti vrlo hladna, vlažnost tvoje supruge skoro 0% i očekuje se promenjivo i tmurno vreme sa grmnjavinom kada se u četvrtak uveče budeš vratio kući mrtav pijan.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Tvoja omiljena kineska jela za ovu nedelju su: kung pao piletina, govedina sa brokulama, sečuanska dvostruko kuvana svinjetina iseckana na rezance, vonton nudle i, naravno, pekinška patka.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Puno posla i nimalo igre čini da XIO bude vrlo dosadan dečak. Puno posla i nimalo igre čini da XIO bude vrlo dosadan dečak. Puno posla i nimalo igre

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. ih kaže:

    Jao,super,idem u Majami!!! Kada se vratim pricacu vam kako sam prosla…Pozdrav-skorpijica-plavusa..

  2. Lili kaže:

    vidim ovo je horoskop samo za muškarce, grrrr!

  3. Goran strelac kaže:

    E živote, ni ove nedelje neću ga umočim..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *