njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. maj. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 15.5. – 22.5.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde su našle jedno divno belo mače sa crnim tufnicama staro nekoliko nedelja. Da li bi ti hteo da mu podariš topli dom? U potpunosti je vakcinisano i bez ikakvih zdravstvenih problema.

Bik (20.april – 20.maj) – Magija u tvom znaku je trenutno vrlo jaka. Očekuj da ti neko više puta u toku ove nedelje izvuče novčić iz uveta.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Iako je tačno da u igri ljubavi ima pobednika i pobeđenih, tvoji besni pokušaji da razbacaš sve figure na pod neće naići ni na trunku razumevanja.

Rak (21. jun – 22. jul) – Ovo će ti biti odlična nedelja da započneš nove poslove, taman kad zbog strogih rokova budeš morao isključivo da se posvetiš završavanju starih.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zvezde u tvojoj budućnosti vide troglavu zelenu aždaju na crnom grebenu koji udaraju visoki morski talasi. U prvoj čeljusti stoji srebrni mač, u drugoj čeljusti lobanja sa krunom na glavi na kojoj piše ”Život je san”. Zvezde nisu uspele da vide šta stoji u trećoj čeljusti.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti ove nedelje rado predvidele budućnost, ali bi ti ionako samo uzeo tu budučnost i potrošio je na jeftin alkohol i prostitutke.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Iako će ovo biti odlična nedelja za lažiranje izbornih rezultata, uticaj Marsa će učiniti da istovremeno bude i užasna nedelja za lažiranje diploma iz fizike.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Tvoje treće oko će te ove nedelje dovesti u veliku nevolju kada devojke u svlačionici budu spazile kameru kako viri iz ventilacionog otvora.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Ovo će ti biti idealna nedelja da posetiš svoje stare prijatelje i zamoliš ih da li ima nekih otvorenih pozicija u njihovim kompanijama pošto su tebe otpustili.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Tvoji srećni brojevi za ovu nedelju su: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Kada budeš naučio da brojiš i iznad broja 6 kombinacije srećnih brojeva više neće biti iste svake nedelje.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Tvojim prijateljima je iskreno rečeno malo dosadilo da te stalno slušaju kako kukaš o teškim ratnim traumama iz svog prethodnog života.

Ribe (19. februar – 20. mart) – I ove nedelje ćeš potvrditi onu staru poslovicu da ko nema sreće u kartama ima sreće u prodavanju svoje ljubavi nepoznatim i prilično sumnjivim osobama.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *