njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. nov. 2010

Nju(z) Ejdž horoskop 17.11. – 23.11.2010.

Ovan (21. mart – 19. april)Ove nedelje te očekuje veliki novčani dobitak, uspeh na poslu i strastvena ljubavna avantura, ali samo pod uslovom da ne živiš u Srbiji.

Bik (20.april – 20.maj) – Zbunjenost, konfuzija i neverica će i ove nedelje upravljati tvojim životom nakon što prošle nedelje na porodičnoj šetnji, ti, tvojih šest supruga i evnuh niste naišli na reakciju kakvu ste očekivali.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Lekari će ove nedelje i po peti put tražiti da uzmu uzorke tvog tkiva, ali to je samo zato što su prva četiri uzorka bila tako ukusna.

Rak (21. jun – 22. jul) – Imaj uvek sledeće na umu: ako ti je stajanje u Najdanovom krugu poboljšalo cirkulaciju koliko će ti tek bolje biti u Najdanovom ikosaedru.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Svi ovi zemljotresi, poplave i cunamiji su trebali da ti budu jasno upozorenje od Boga da prestaneš da jedeš toliko sladoleda.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ove nedelje ćeš zatvoriti oči, napućiti usne i iskusiti tvoj prvi poljubac u životu. Ni kravi neće biti loše.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar)Zvezde te najkulturnije upozoravaju da ako bi ikad pale sa neba, sanke deda Mraza sto preko brda jezde i sve ostalo na Zemlji bi bilo momentalno sprženo.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Ove nedelje ćeš konačno naći odgovore na mnoga pitanja koja su te mučila celog života kao što su: da li đavoli zaista imaju repove i trozupce, i da li više vole da peku grešnike na vatri ili ih kuvaju u kazanima ključale vode?

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Iako si dugo znao da je odgovor na pitanje života, univerzuma i svega ’42’, nikad nisi ni slutio da samo pitanje glasi: ’Sa koliko godina ću izgubiti nevinost?’

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Zvezde bi ti rado rekle šta te očekuje u tvojoj bliskoj budućnosti, ali žele da izbegnu bilo kakve vremenske paradokse.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Zvezde te uveravaju da ti se ništa strašno neće desiti sledeće nedelje. Na kraju krajeva, mnogi muškarci žive sasvim normalne živote sa jednim testisom.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Kod stvaranja svakog ljudskog bića milioni spermatozoida se takmiče da oplode jednu jajnu ćeliju i među njima može biti samo jedan pobednik, mada zvezde sve više naslućuju da je u tvom slučaju reč o Pirovoj pobedi.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. X kaže:

    Sad sam tek skontao da bi predvidjanje za Vodolije bilo prilicno uzasno za pripadnike i jednog i drugog pola. :-0

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *