njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. apr. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 17.4.-24.4.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Uspećeš da izbegneš čuvara koji se zove Hasan Seckati, ali nažalost Hasan Seksati jedva da će biti iole bolja varijanta.

Bik (20.april – 20.maj) – U vezi te knjige “Igra prestola” što čitaš… Edard Starks ubija Princa Džefrija pri samom kraju prve knjige naočigled njegove majke Cersei i proglašava sebe za novog vladara svih sedam kraljevstva. Ups!

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ove nedelje te očekuje teška nedelja na poslu, sa mukotrpnim radom, stresnim rokovima koji ne mogu da se probiju i u proseku sa tri do četiri sati spavanja svake noći. Nema na čemu.

Rak (21. jun – 22. jul) – Iako ti trenutno izgleda kao da je ceo svet naslonjen na tvoja nejaka pleća, to je samo zato što si pijan i celu sliku treba da okreneš naglavačke.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Ne postoji ništa na svetu nalik vezi koja majka ima sa svojim detetom, ali jedne od ovih godina moraćete tu pupčanu vrpcu da presečete.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali im je ponestalo pasulja i lišća od čaja, a kristalna kugla je već tri nedelje slomljena i nikako da dođe majstor.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje ćeš konačno iskusiti ljubav na prvi pogled, dok će tvoja potencijalna partnerka iskusiti užas, mučninu i jak nagon za povraćanjem na prvi pogled.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Prisustvo Plutona u tvom znaku bi u normalnim okolnostima značilo da te očekuju teški izazovi na poslu, ali sada od kada Pluton više nije prava planeta ne znači ama baš ništa.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Iako ti deluje da te svi okolo tretiraju kao da si nevidljiv, imaj na umu da to nije ona vrsta nevidljivosti koja bi ti dozvolila da se ušunjaš u žensku svlačionicu.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Tvoji neverovatno nesrećni i gotovo sigurno tragični brojevi za ovu nedelju su: 21, 4 i 2012.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Duh Karla Sejgana će ti se pojaviti večeras u spavaćoj sobi dok budeš pokušavao da zaspiš i upozoriti te da ne veruješ u pseudonaučne gluposti kao što su astrologija.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Tvoj anti-talenat u muzici će dovesti do toga da anhiliraš sebe i čuvenog talentovanog violinistu kad se budeš rukovao sa njim.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *