njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. jan. 2011

Nju(z) Ejdž horoskop 19.01. – 25.01.2011.

Ovan (21. mart – 19. april) – Ove nedelje češ dobiti za poklon šolju na kojoj piše da si najbolji otac na svetu, ali nemoj da ti to udari u glavu kad te sin bude njom gađao jer mu se nisi zahvalio.

Bik (20.april – 20.maj) –Ovo će biti odlična nedelja da provedeš malo kvalitetnog vremena sa svojom porodicom, pogotovo što si im se posle prošlonedeljne pljačke konačno pridružio u Zabeli.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Prestani da govoriš svojoj ljubavi da ćeš joj pokloniti sve zvezde na nebu. Nemaš pojma koliko to zvezdama ide na živce, mali beznačajni čoveče.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zvezde bi ti rado rekle šta te očekuje sledeće nedelje, ali prvo moraju da utvrde da li planeta sa koje se emituje rijaliti šou ”Dvor” uopšte zaslužuje da postoji.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Zvezde su ljute što im nisi dao napojnicu nakon što su uspešno predvidele da te u prošloj nedelji očekuje novčani dobitak od 100 dolara.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Ti si čovek koji je u stanju da nađe ljubav na najneočekivanijim mestima, ali tvoje posete farmi ovaca, gerontološkom centru i lokalnoj mrtvačnici su već prevršile svaku meru.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Zahvaljujući tvom pesničkom raspoloženju mala deca će konačno otkriti šta ciga pošalje ciganku da radi kad se zaželi da jede tetrebe, da uživa u skuši i da slaninu krka.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Zvezdama je dosadilo da pišu o ovom vremenskom periodu. Zar ne bi mogle malo da pišu šta te očekuje za nekoliko milijardi godina?

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Bićeš stavljen pred tešku odluku kad reprize Farme, Velikog brata VIP i sednice Narodne skupštine budu emitovane u isto vreme.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Još samo tri predviđanja, još samo tri predviđanja… jupi, još samo dva predviđanja!

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Tvoj pakt sa đavolom će biti raskinut nakon što đavo shvati da je više nego dovoljno gledati te kako se raduješ unapređenju na osamdeseti nivo u Svetu Vorkrafta, te je uzimanje tvoje duše izgubilo svaki smisao i potrebu

Ribe (19. februar – 20. mart) – Bilo kako bilo, kad se sve sabere i oduzme, imati dva prsta više na jednoj ruci ili dva prsta manje na drugoj ruci je sasvim svejedno.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. adam pakai kaže:

    Meni se sve ovo desilo ove nedelje a čak nisam ni BIK!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *