njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. mar. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 19.03.-26.03.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Možda je ljudski grešiti, ali je neljudski grešiti iznova i iznova i posle svakog puta zatrpavati telo u svojoj bašti.

Bik (20.april – 20.maj) – Ne postoji ništa važnije u životu nego biti ono što zaista jesi. Ili možda ono što bi mogao da budeš ako se zaista potrudiš. U svakom slučaju, očekuj krizu identiteta sledeće nedelje.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Sujeverje, bespogovorno slušanje nametnutih autoriteta i potpuno ignorisanje najosnovnijih naučnih činjenica će i dalje biti vrlo jako u tvom znaku u toku ove nedelje.

Rak (21. jun – 22. jul) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu, ali bi to ubilo Šredingerovu mačku.


Lav (23.jul – 22.avgust) – Ovo je odlična nedelja za započinjanje novih projekata. Zvezde smatraju da je prošlo dosta vremena od kad si sebi poslednji put demonstrirao koliko si zapravo nesposoban i treba im malo zabave.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Voda je u tvom znaku vrlo jaka ove nedelje što bi moglo značiti ili da si žedan ili da ćeš se sutra uveče upiškiti u krevetu.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Tvoje srećne gljivične infekcije za ovu nedelju su: atletsko stopalo, kandidaza, kosopasica i žvale.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Sa obzirom na to da je put do pakla popločan dobrim namerama, možda bi najbolje bilo da konačno prestaneš da ikome želiš i činiš dobro.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Ove nedelje možeš da očekuješ dva puta da se devojka u liftu iza tebe previše pomeri napred i tri puta da se devojka ispred tebe sagne da pokupi nešto. Još ništa što se tiče bilo kakve veze, pa čak ni sastanka.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Vanzemaljci će sledeće nedelje sleteti i porobiti čitavo čovečanstvo tako da, hm, horoskop za planetu Zemlju možda više neće biti ni potreban.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Ove nedelje ćeš konačno ostvariti svoj san da držiš predavanje pred ogromnim auditorijumom i nemaš ni trunku odeće na sebi.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Tvoji iracionalan i paranoičan strah od zmija će tokom sleceće nedelje biti zamenjen racionalnim i potpuno dobro zasnovanim strahom od zmija.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

 1. sve vas mrzim kaže:

  horoskop je najbolji deo sajta a i mnogo je tačniji od onoga koji se objavljuje u novinama i na televiziji. keep em coming

  1. urednistvo kaže:

   Zvezde su nam naklonjene u tom smislu, X.I.O. danonocno gleda u nocno nebo kako bi vas sve obavestio o tome sta da radite da izbegnete katastrofu u tekucoj nedelji

 2. Marija kaže:

  Xexe moram da Vas pohvalim jer me uvek slatko nasmejete, pogotovo kada je horoskop u pitanju, bas imate lepe textove, samo tako nastavite :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *