njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. mar. 2011

Nju(z) Ejdž horoskop 2.3.2011. – 8.3.2011.

Ovan (21. mart – 19. april) – Uskoro ćeš krenuti na magično putovanje u krajeve lepše od tvojih najluđih snova, osim ako su oni prokleti ateisti u pravu.

Bik (20.april – 20.maj) – Sudbina će ti se ove nedelje osmehnuti, odmah nakon što ti pokaže srednji prst, ošamari te bekhendom i šutne te u međunožje.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Možda u tvom slučaju i važi izreka da ko peva, zlo ne misli, ali to ni najmanje neće sprečiti međunarodnu zajednicu da ti sudi u Hagu za zločine protiv čovečnosti i dobrog ukusa.

Rak (21. jun – 22. jul) – Mada su ti ljudi čitavog života govorili da si još uvek mlad i da i dalje ima vremena da uradiš sve što si ikad želeo, primećuješ da to sve češće čine ustezajući se da puknu od smeha.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Imaćeš vrlo traumatičnu nedelju kada te genetski modifikovana šargarepa koju si planirao da skuvaš za ručak bude molila da joj prekratiš muke.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Iako je sve dozvoljeno u ljubavi i ratu, i dalje će te mnogi kritikovati zbog obilnog korišćenja bojnog otrova i u jednom i u drugom.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – I ove nedelje ćeš lagati svog lekara da se zdravo hraniš, da si uzimao sve lekove koje ti je prepisao i da nisi imao seks sa njegovom ženom svakog utorka dok je on dežurao u bolnici.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Zvezde ti poručuju da ako ijedan savet ikada poslušaš od njih neka to bude savet za ovu nedelju: Preseci plavu žicu, a ne crvenu!

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Bićeš izlečen od svoje dugogodišnje fobije kada shvatiš da se mali zeka boji tebe skoro isto toliko koliko i ti njega.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Istina je da bi ti kao propali pisac davno izvršio samoubistvo da nemaš potpunu blokadu kad je u pitanju sastavljanje oproštajne poruke.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost za ovu nedelju, ali vreme ionako ne postoji i samo je subjektivna kategorija, takoreći iluzija našeg postojanja.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Ne, iz ovog horoskopa nema izlaza! I nikada ga neće ni biti! HAHAHAHAHA!!!!!!!

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

 1. Lav kaže:

  Jedan od boljih horoskopa

 2. ducentije kaže:

  Ne pise da cu da kupim sintisajzer u Medvedju sutra ujtro

 3. ducentije kaže:

  Ja sam jarac

 4. \?>>?>///...>?///..>./ kaže:

  CE ga kupis ducentije

 5. Ancika kaže:

  Bolji horosokop nisam citala :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *