njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. apr. 2012

Nju(z) Ejdž horoskop 2.4. – 9.4.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde ne bi da ulaze u previše detalja, ali ti ne preporučuju da se, dan ranije od očekivanog, vratiš sa poslovne konferencije u četvrtak uveče i iznenadiš svoju suprugu.

Bik (20.april – 20.maj) – Ove nedelje se ne treba odlučivati ni na kakve nagle i velike finansijske korake, ali sa obzirom na to da nisi primio platu u zadnja dva meseca zvezde ne veruju da će to biti ikakav problem.

Blizanci (21. maj – 20.jun)  – Zvezde bi ti rado predvidele budučnost. Zapravo ne bi. Što da se više pretvaraju kad je tvoj život toliko neopisivo dosadan da je sama pomisao na to da treba da ti se predvidi šta če ti se desiti sledeće nedelje dovoljna da neko samom sebi prosvira glavu?

Rak (21. jun – 22. jul) – Ti si uvek tvrdio da na svetu postoje dve vrste ljudi, ali nisi nikad ni slutio da jedna od njih stalno zvoca i očekuje od tebe da ideš u kupovinu sa njom za vikend umesto na pecanje.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Sa obzirom na to da se post uskoro završava velika količina umora i malaksalosti je sasvim normalna. Štaviše, osećaš ponos što ćeš izdržati do kraja, ne kao slabići koji insistiraju na tome da unose hranu i vodu svo ovo vreme.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Zvezde bi ti rado predvidele sudbinu ove nedelje, ali im je došao pulsar u posetu te su otišle sa njim na kuglanje i posle na neku pijanku.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Proleće je i sad kad su ovčice konačno izašle iz zimskih štala na prelepe pašnjake možeš da očekuješ izuzetno oblian i sadržajan ljubavni život u toku sledećih nekoliko nedelja.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) I ove nedelje ćeš iskašljavati krv iako su te zvezde više puta upozoravale da je ne piješ prebrzo.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Sledeća nedelja je odlična nedelja za strastvenu ljubavnu avanturu na poslu sa obzirom na to da će te ionako vrlo ubrzo otpustiti zbog katastrofalnog radnog učinka.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Nemoj da dozvoliš da ti iko uđe pod kožu ove nedelje, pa ni ti otmičari sa njihovim džinovskim nožem za filetiranje.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Ove nedelje te očekuje uzbudljiva i strastvena seksualna avantura, barem do sredine nedelje kad ti svi ti besplatni kanali koje si nekim slučajem dobio konačno budu blokirani.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Zvezde bi ti rado rekle da je horoskop velika budalaština, da zapravo ne postoji sudbina, da mi imamo kontrolu nad svojim životima i da je život ono što mi odlučimo da napravimo od njega, ali nekako ne veruju da bi ti to u tvom slučaju išta pomoglo.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

  1. Mici kaže:

    Auh, kako pogodiste u centar za Ribe! Nesto slicno mi govore ljudi danima unazad :D

  2. Zagota kaže:

    Jao… Škorpija… Samo što se ne zagrcnuh :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *