nazad na vrh

Nju(z) Ejdž horoskop 2.8. – 9.8.2012.

Ovan (21. mart – 19. april) – Zvezde bi ti rado predvidele budućnost ali je mnogo bitnije odgledati sve vaterpolo i odbojkaške utakmice na Olimpijadi, a zatim i sva plivačka i veslačka takmičenja.

Bik (20.april – 20.maj) – Ove nedelje te očekuju duboki karijesi na gornjoj četvorci, petici i šestici, vađenje dva živca, vađenje donjeg levog umnjaka koji još nije ni nikao, kao i novootkrivena alergija na anesteziju.

Blizanci (21. maj – 20.jun) – Ove nedelje ćeš konačno naučiti da se višegodišnji naporan rad i trud ipak isplate gledajući osvajače zlatnih olimpijskih medalja na televiziji.

Rak (21. jun – 22. jul) – Šta ćeš. Neko uvek mora da bude četvrti, čak i u situaciji kada postoje samo tri padobrana.

Lav (23.jul – 22.avgust) – Serija urnebesnih nesporazuma sa mašinom koja putuje kroz vreme će dovesti do toga da sam sebi postaneš otac, ako to već nisi.

Devica (23.avgust – 22.septembar) – Visok, zgodan i tamnoput stranac će ući u tvoj život i tražiti da zameniš svoj uzorak mokraće sa njegovim.

Vaga (23.septembar – 22.oktobar) – Ove nedelje ćeš konačno dobiti zlatnu medalju, ali ćeš na veliko razočarenje ubrzo da ustanoviš da u njoj ima čokolade i da te je mama lagala.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) – Čitavo sazvežđe otišlo na letovanje. Za proricanje svoje budućnosti molimo da se obratiš dežurnoj gatari.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) – Zvezde nude povoljnu nekretninu u okolini sazvežđa Orion. Samo milijarditi deo dinara po kubnom metru.

Jarac (22. decembar – 19. januar) – Upamti da ljudi tebe vole zbog onoga što jesi: nezajažljiva ulizica voljna da učini bilo šta zarad makar i trunke društvenog prihvatanja.

Vodolija (20. januar – 18. februar) – Tvoj slučaj je vrlo ozbiljan. Zvezde će morati da te referišu kod specijaliste za izradu zdravstvenih horoskopa.

Ribe (19. februar – 20. mart) – Sakupi tri predviđanja i pošalji ih u kovertu na redakciju Njuza da bi osvojio neku od specijalnih nagrada: dve strastvene ljubavne avanture, tri uspeha na poslu, deset dobrih zdravlja i pedeset možda će ti se ove nedelje konačno nešto lepo desiti.

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

Tagovi:
  1. Gde bas sad pred odmor

  2. Imam pitanje za UREDNIKE:
    Da li je ona fotka (gore desno) Ivice Dačića sa njegove prve lične karte?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix